Издвајамо Србија

„ДА ТАМО ИПАК ОСТАРИМО ЗАЈЕДНО…“ НАЈТУЖНИЈА ЧИТУЉА! Плакаћете као киша када видите како се Гоца опростила од Шабана! (ФОТО)

Туга…

Легенда народне музике Шабан Шаулић у недељу, у раним јутарњим часовима, погинуо је у тешкој саобраћајној несрећи у Немачкој, а у аутомобилу са њим био је његов музичар Мирсад Керић, који је управљао возилом, и Шаулићев кум Слободан Стојадиновић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У дневној штампи освануле су бројне читуље у којима се опраштају од краља народне музике. Између њих издвајају се читуље ћерке Илде, сина МИхајла, супруге Гоце и ћерке Санеле.

Најупечатљивија читуља, уједно и најпотреснија јесте она коју је дала породица заједно.

– Престало је да куца велико људско срце, утихнуо је најлепши глас овог поднебља… супруг, отац, деда, таст, кум, пријатељ, брат… – пише у читуљи. Читуља Гордане Шаулић потресла је многе.

Фото: Вечерње новости

– За мене су ти на једном далеком путу, где ћу ти се и ја, као и много пута пре, једног дана придружити, да тамо негде ипак остаримо заједно… од бескрајног поноса, до неизмерне боли у срцу и души, твоја Гоца.

Фото: Вечерње новости

Шабан као да је предосетио крај јер је само три месеца пре смрти одлучио да састави тестамент. Том опоруком сву своју имовину, вредну неколико милиона евра, оставио је супрузи, деци и унуцима.

 

Извор: Ало.рс/А.К.