Издвајамо Србија

ОН ОТКРИВА МРАЧНУ ТАЈНУ ДЕИНЕ ПРОШЛОСТИ: Аутобус јој је ОТКИНУО РУКУ у саобраћајној несрећи, а ево зашто јој се све то десило!

Фото: Инстаграм принтскрин

Уз мајку Нену, вереник Младен јој је највећа подршка, али када се опорави не би требало да се упушта у брак са њим јер га гледа као оца којег никада није имала

Пре скоро месец дана, живот водитељке Дее Ђурђевић окренуо се за 180 степени када јој је аутобус откинуо руку у саобраћајној несрећи.

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Због брзе акције тима лекара, лепој водитељки ружичасте телевизије рука је спасена, али опоравак ће трајати веома дуго. Њен вереник Младен Мијатовић и мајка Нена свакодневно су уз њу, а астролог Душан Величковић за ВИП магазин је открио како ће тећи водитељкин опоравак, да ли ће после ове тешке несреће стати на луди камен са Младеном, али је и открио због чега се трагедија догодила.

– Деа је дивна и племенита девојка и од када јој се ово десило, нисам могао да повежем какав то терет носи и због чега јој се десила ова страшна трагедија. Међутим, све ово јој се десило јер носи очев терет. Наиме, ова несрећа, која се догодила почетком фебруара, чиста је судбина, то је било записано и морало је да се догоди. Однос са оцем, који заправо и не постоји, открио је много о трагедији која ју је задесила. За све време док је Деа у болници, он није дошао да је посети, нити је звао њену мајку Нену да се распита како му је ћерка, то једноставно није нормалан однос ћерке и оца. Међутим, она што мало људи зна јесте да је у прошлим животима млада водитељка била племкиња из Чешке или Пољске и због њених добрих дела и племенитости из прошлости ова трагедија која се десила није била кобна за њу. Она је чист пример да се доброчинства из прошлих живота веома одржавају у садашњем животу – открио је Величковић за ВИП и рекао:

– Због положаја њених планета, она је веома растрзана. Сатурн у 4. вокацији одлично осликава њен однос са оцем и због две звезде некретнице ова несрећа се и догодила. Деа је Рак у хороскопу и то јој доноси велику емотивност, а подзнак у Лаву ју је окренуо ка медијима и тако је постала јавна личност. Њен Месец је у Шкорпији и то осликава њену велику повезаност са мајком, а то је са једне стране и велики проблем – каже Душан Величковић за ВИП магазин и открива какав је однос лепе водитељке и њене мајке.

– Деа и Нена су веома блиске и због тога је водитељка оца гледала мајчиним очима и тако се и удаљила од њега. За ову Деину несрећу кажем да је срећа у несрећи јер ће се она из овога извући још боља и племенитија, а уз вереника Младена Мијатовића ће јој бити много лакше. Иако је Мијатовић све време био уз њу и уз мајку јој је највећи ослонац у животу, сматрам да она у њему, поред велике љубави, види фигуру оца којег никада није имала. Велика разлика у годинама и његово животно искуство су привукли Деу и у њему је пронашла оно што годинама није имала – оца. Нисам сигуран да када се опорави треба са њим одмах да се упушта у брак, мислим да јој је време да се уда тек после 30. године – рекао је астролог за ВИП.

 

Извор: Катарина Лазаревић/Ало