Издвајамо Србија

ВЕЛИКИ НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП: Потписаћете важан уговор, а затим ће НОВАЦ почети да вам стиже са свих страна!

Фото: Pixabay.com

Будите стрпљиви!

ОВАН

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Посао: Проверите документа, услове путовања као и средства која су вам потребна. Превиди могу да вам закомпликују ову недељу. Концентрација вам није на завидном нивоу. Углавном размишљате о уживању и релаксацији. Духом сте далеко од места боравка, па би било пожељно да се ове недеље спустите на земљу, у противном, следи вам болан повратак у реалност.

Љубав: Упетљали сте се у зачарани круг. Решење вам се налази испред носа, али ви се упорно држите старе приче која оправдава сву блокаду у којој сте се нашли. Одговорност сваљујете на ближње, превиђате да сте ви креатор своје среће. Вољена особа доноси драгоцено решење.

Здравље: Алергије.

БИК

Посао: Осећате да неко покушава да вас угрози. Победа је могућа уз велику борбу уколико будете истрајни. Многи од вас ће у овом периоду, на послу, осетити повећану тензију која је резултат промена које су на помолу, а над којима немате никакву контролу. Можда је време да анализирате своје унутрашње пориве, због чега не прихватате одступања, па макар и симболична.

Љубав: Све вам је некако досадило. Не посустајте, јер је ова летаргија пролазна. Очекује вас и приметан пад енергије. Напетост може проузроковати отворене сукобе са вољеном особом али и с пријатељима. Посесивно понашање људи из вашег окружења отежава све ваше покушаје да се стабилизујете.

Здравље: Чувајте синусе.

БЛИЗАНЦИ

Посао: Време је да се реорганизујете. Чишћење како у свом дому тако и на радном месту створиће вам амбијент за реализацију многих пословних пројеката. Појачавају се ваше новчане преокупације, партнерство и дугорочна улагања. Од вас се тражи да промените неке своје навике и прилагодите се новим околностима. Будите стрпљиви и истрајни.

Љубав: Транзити планета вам доносе шансу да идеје, које су до сада биле несхваћене, коначно презентујете и добијете подршку вољене особе. Следи вам и званично упознавање с интересантном особом коју сте знали из виђења. Неконтролисана нервоза може узроковати беспотребне дискусије и сукобе.

Здравље: Чувајте се грипа.

РАК

Посао: Предстоје вам важни пословни разговори. Иако сте у тајности повлачили неке потезе, ваш труд и залагање на радном месту неће проћи неопажено. Поред тога, стиже вас умор јер сте под великим притиском већ извесно време. Не кривите друге што је све на вама, сами сте се наметнули и преузели на себе обавезе које вам не припадају. Будите стрпљиви и дисциплиновани.

Љубав: Комуникација с вољеном особом је на забрињавајуће ниском нивоу. Игноришете проблеме па вам ових дана следи непријатно изненађење. Пре него што вас савлада песимизам приуштите себи мало слободног времена, то ће вам можда напунити батерије и разјаснити дилеме које вас муче.

Здравље: Главобоља

ЛАВ

Посао: Недеља може донети низ непријатних искустава уколико будете покушали да импровизујете нешто што није дозвољено. Тражите начин да оправдате своје поступке, али наилазите на неразумевање и осуду околине. Ваш труд може бити исплатив једино уколико дневни ритам унапред осмислите и дисциплиновано истрајете у плану, упркос свим искушењима која ће вас ометати.

Љубав: Чезнете за неким променама, али нисте сигурни шта бисте да мењате. Пошто код вас, често, све иде у пакету, посао, новац и љубавни живот, свесни сте да ако нешто конкретно предузмете, све стављате на коцку. Свака неизвесност вам улива неописив страх и потребу да одустанете.

Здравље: Контролишите крвни притисак.

ДЕВИЦА

Посао: Пред вама је лекција у којој морате да савладате своју несигурност. Верујте себи, не обазирите се на то шта други мисле. Мислите да ћете се смирити ако одмах разрешите све заврзламе и недоумице које вас муче. Не условљавајте своје расположење успесима, јер свако одлагање може бити озбиљан окидач за пад енергије, што би се одразило чак и на физичком плану.

Љубав: Није вам лако да контролишете свој бес па је у овом периоду најбоље да некако избегнете озбиљне теме и сваку провокацију прећутите. Без обзира на то колико сте убеђени у своју добронамерност и исправност, будите уверени да ће, ове недеље, свака ваша реч бити погрешно схваћена.

Здравље: Болови у леђима.

ВАГА

Посао: Преокупирани сте финансијама, партнерским односима и дилемом о некаквом улагању. Од вас се очекује да се прилагодите, а ваша реакција је потреба да побегнете. Савет је да истрајете у свему, јер добитак који можете остварити није занемарљив. Ближи се тренутак реализације неких пројеката као и прилика за потписивање новог уговора.

Љубав: Постоји опасност да брзоплето донесете одлуку која вам не би донела право решење. Идеално би било када бисте, пре било каквог конкретног потеза, још једном добро о свему размислили. Можда узрок вашег незадовољства лежи у нерашчишћеном односу с особом из прошлости.

Здравље: Чувајте плућа.

ШКОРПИЈА

Посао: Чекате промене које се све више ближе. И као што то обично бива, минути вам постају као године. Нестрпљивост вас ремети, неопходно је да пронађете начин да се релаксирате. Уздајте се у себе јер вас очекују повољни разговори, преговори па и уговори као и стабилизација на пољу финансија. Будите истрајни у свему што радите јер се неке прилике неће скоро поновити.

Љубав: Могући су проблеми у љубавним односима. У прошлости сте славили малу победу којом сте партнеру дали до знања где му је место. Данас то долази на наплату, а ваш ауторитет може бити пољуљан уколико свој его не обуздате на време. Ваша посесивност постаје напорна за све, па и за вас.

Здравље: Болови у леђима.

СТРЕЛАЦ

Посао: Око вас се генерише негативна енергија коју сте ви покренули. Чини вам се да вас окружење исцрпљује, а занемарујете то да и ви њих, својим понашањем, оптерећујете. Не заборавите, оно што стиже до вас је сразмерно оном што дајете. Преиспитујете се шта сте могли да решите на другачији начин. Не доносите закључке јер сте склони погрешној процени.

Љубав: Осећате се као да сте под контролом, а то је у потпуној супротности с вашим темпераментом. Вољеној особи је потребна подршка и нема довољно разумевања за вашу хроничну неозбиљност. Појачана физичка активност вас може окрепити, нарочито дуга шетња или трчање.

Здравље: Мучи вас несаница

ЈАРАЦ

Посао: Околности вас наводе да донесете одлуку која није у складу с вашом природом. Спремни сте на жртву, али у дну душе осећате да је све то понижавајуће по вас. Не узимајте све к срцу, ако је у циљу вишег интереса, није страшно понекад покорити се. Умор, који вас већ извесно време мучи, узима свој данак. За свакодневне послове потребно вам је више труда него иначе.

Љубав: Могућ је занимљив сусрет са особом слободних схватања. Прихватите изазов, али држите све у тајности јер вас касније та авантура може скупо коштати. Чека вас важна лекција у којој морате да савладате свој песимизам који је једна од ваших особина која често ради против вас.

Здравље: Проблеми с ногама.

ВОДОЛИЈА

Посао: Водите разговоре од којих очекујете превише. Теме нису важне, али ви сте им дали на значају. Не трошите улудо речи, нарочито ако је преко пута вас неко коме не верујете. Ослоните се искључиво на своје способности, рад, труд и одрицања, једино ћете на тај начин остварити задовољавајући успех. Сав новац који вам дође на неки бржи и лакши начин, тако ће и да оде.

Љубав: Склоност љубавним авантурама вас може уплести у везу из које ћете се тешко извући. Ако желите да избегнете скандале, савладајте себе и не подлежите искушењу. Сва ваша пажња је усмерена на проблематичну ситуацију с вољеном особом. Након великих турбуленција, предстоји велико олакшање.

Здравље: Вирусна инфекција.

РИБЕ

Посао: Нисте сасвим сигурни шта заиста желите. Могуће је мало побољшање расположења иако неки проблеми још увек постоје. Под великим сте притиском. На вама је да спроведете одлуке које се не тичу само вас. С друге стране, потребна вам је подршка сарадника, али је не добијате. Можда је ово прилика да преузмете потпуну одговорност и ствари завршите сами.

Љубав: Ситуација није сасвим стабилна, али то је за вас ипак у другом плану. Имате пуно планова и очекујете убрзо да покренете неки од њих. На жалост, у овом периоду вам не следују крупнији помаци на овом пољу, осим што ће вас поступци вољене особе навести да размислите да ли је пут који сте смислили најповољнији за вас.

Здравље: Проблеми с очима.

 

Извор: Нововсти.рс/И. П. М.