Издвајамо Србија

ЈЕЗИВА ИСПОВЕСТ ЖЕНЕ КОЈУ СУ СИЛОВАЛИ МУЖ, КУМ И ПРИЈАТЕЉ: Бушио ме бургијом, голу вукао по граду а сина тукао док се не онесвести

Б.Ч. (39) из Сремске Каменице тврди да ју је 2016. у викендици код Фрушке горе тадашњи муж тукао, малтретирао, а на крају и силовао, да би потом то исто дозволо и њиховом куму и његовом пријатељу.

Она је још пре две године цео случај пријавила полицији, а у исповести за једну телевизију открила је језиве детаље злостављања које је трајало пуних 10 година. Целу причу потврдио је и њен син који је у то време имао девет година.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како је Б. Ч. испричала, муж ју је тукао готово сваког дана целу деценију.

– Били смо 10 година у браку. На почетку везе је био доста арогантан и груб, али све је било добро. Волела сам га када сам се удала, а свакодневне батине почеле су после порођаја – испричала је ова жена.

Злостављао је јер је Српкиња?

Како је рекла, да није све како треба било је јасно још на свадби када на њу нису дошли његови родитељи. Како каже, не зна зашто, али мисли да је то зато што је Српкиња.

Батине су, како тврди, биле свакодневне.

– Тукао ме је без разлога. Понекад сам питала за плату и то је био разлог за то. Цела његова породица је то знала. И мајка, и брат, и снаја, и сви – каже она.

На питање зашто је ћутала каже:

– Зато што је стално претио. Претио ми је да не смем да кажем ни родитељима, ни било коме, иначе ће нас побити све. Говорио је: „Слободно реци и ја ћу убити и тебе и дете и твоје“. Стрепела сам због детета. Покушавала сам лепим тоном, али ништа… – каже она.

Како каже, батине су биле бруталне. Тукао ју је песницама у главу, ногама… чиме је стигао.

Како каже, за батине није давала никаквог повода.

– Ударао ме песницом у главу, главу ми је ударао о ивицу стола, шутирао ме, тукао ме тушем по глави, сипао ми је врућу супу на главу, пикавце ми гасио по телу, ударао ме у међуножје, бургијом ме бушио по телу, разбијао чаше о главу, стављао ми љуте паприке у нос – навела је Биљана присећајући се ужаса који је проживела.

Чланови породице саучесници

Чланове његове породице са којима су живели у заједници, она сматра саучесницима.

– Одвео ме је доле код мајке, скинуо ме је голу и везао за столицу и тукао пред њима. Сви су гледали и смејали. Говорила сам му да то не ради, а он је рекао да сви треба да виде како се ради са женом – тврди Биљана.

Како каже, они су гледали и како јој ставља патике под нос, разбија јој главу о плочице, вуче је голу по дворишту… Каже, нису реаговали, већ су се смејали.

Једном ју је, како каже, скинуо голу усред локалне кафане и натерао је да плеше гола око шипке.

– Нисам хтела, али морала сам. Ту су били његов кум, пријатељ, наш син, али и још неколико момака који су то гледали. После тога ме је голу вукао до куће… Људи су то видели, али нико није пришао – каже она.

Стравично силовање на Фрушкој гори

А онда се једног дана десило нешто још горе. Силовали су је муж, њихов кум и његов пријатељ.

– Тог 26. јуна је добио плату, а ја сам га питала да да нешто за дете. Он ме је истукао, а ја сам узела кључ од викендице и побегла пешке тамо. После пола сата, он је дошао са кумом и пријатељем и нашим сином и развалио врата. Силовао ме је, ударао… Сат времена је трајало. Онда ме је силовао кум, па њихов друг. А син нам је то све гледао и плакао. Он му је само рекао: „Тако се то ради, да научиш како треба са женама“ – тврди Б. Ч.

Б. тврди да су јој након силовања ставили џак на главу и везали је.

– Након тога ме је још једном истукао. Онда ми је ставио џак преко главе, везао руке и ноге и голу ме избацио испред куће. Опет су онда ту биле батине, а онда је отишао у кафану да пије. Ујутру ме је опет претукао – каже она.

Ужас који је несрећна жена проживљавала откривен је нека два месеца касније када је њен син, тада деветогодишњи дечак, њеном оцу, а његовом деди, испричао шта се све у тој кући страве дешавало.

– Моја жена му је један дан рекла да иде кући да она мало одмори, а он је дете тад клекао и почео: „Бако, немој ме доле, тата туче маму, ја то више не могу да гледам“. Молио је и преклињао. Ми смо остали тотално згрожени и шокирани. Ништа од тога нисмо знали, Б. ништа није рекла никад, а није ни он никада пре. Ништа нисам примећивао, а ја сам највише и посећивао ту кућу – каже М. Ч., отац несрећне жене.

Садизам пред очима детета

Како је за тада испричао и Б. Ч., тада деветогодишњи син, он је сав хорор који се дешавао гледао.

– Има доста да се наброји шта смо проживљавали. Мојој мами је феном палио очи, чупао јој косу, чекићем за месо је ударао, као и песницом у нос, моја мама… Мало ме је срамота, стално ју је ударао по бутинама, хтео да је избоде ножем… Све што је радио сам гледао. Моја мама је јела и измет – испричао је шоканетне детаље о злостављању њен син.

Како је испричао, покушавао је да брани мајку, али је отац тукао и њега.

– Једном ме је ударио песницом у главу и пао сам са столице и онесвестио се. Деда и мама су ме возили у болницу, а он је деди рекао да сам пао – тврди дечак.

Његов деда, М. Ч. присећа се тог инцидента и каже да је јасно да је цела породица прикривала ужас управо зато што је тада хитну помоћ позвао Б. свекар, али лекарима није рекао како се дечак повредио, већ је и он рекао да је само пао.

Тада деветогодишњи дечак испричао је да се сећа и силовања ком је присуствовао.

– Скинуо ју је и радили су на њој, сва тројица. Онда кад су то урадили, онда су је ставили у џак, везали и ставили у гепек. Тата ми је тада рекао: „Тако се то ради, сине, са женама, кад порастеш да знаш…“ – испричао је дечак.

Како каже, отац је мислио да он није његов син. Каже и да га се плашио.

– Плашио сам се тате и мрзео га. Поготову сам мрзео што туче моју маму… Кад га гледате, изгледа као добар човек, а у стварности је један пијанац и грубијан. Он није више мој отац – рекао је тада дечак.

Трпела јер је страховала за дете

Како каже, све је трпела јер је страховала за дете. Тврди да је злостављао и њиховог сина.

– Када је дечак имао седам година оставио га је на железничкој станици и дошао кући. Дошао и легао у кревет. Ја га питам где је дете, а он каже: „Доћи ће касније“. Како касније, ноћ је, питала сам… Дете је тада довео неки други човек до капије – каже она и додаје:

– Цела његова породица је мислила да је он копиле и да није његов. И дечака је ударао песницама по глави, шутирао, свашта му радио. Никада за њега није марио, ни отишао по њега у школу или код лекара.

 

Извор: Курир