Издвајамо Регион

МОНСТРУМ КОЈИ ЈЕ БАЦИО СВОЈУ ДЕЦУ СА БАЛКОНА СЕ БРАНИ ЋУТАЊЕМ: Деца од трауме нису могла ни да плачу!

Фото: Фејсбук принтскрин

Синоћ после 23 сата у задарску полицију је приведен Јосип Рођак који је на Пагу с балкона породичне куће бацио четворо деце.

Полиција га је пријавила за четвероструко тешко убиство у покушају, потврдила је портпаролка задарске полиције Ивана Грбин.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Јутрос је приведен у Жупанијско државно тужилаштво на испитивање. Како јавља ХРТ, бранио се ћутањем. Током преподнева ће изаћи пред судију који ће одлучивати о истражном затвору. Јуче је испитан у полицији где се такође бранио ћутањем.

Подсетимо, деца од три, пет, седам и осам година, бачена су јуче ујутро са шест метара висине. Двоје деце је ван животне опасности, док су две дјвојчице у тешком стању.

Седмогодишња девојчица је најтеже повређена, уз бројне повреде главе и грудног коша. Превезена је у КБЦ Загреб, а стање јој је стабилно.

Доктор Едиј Каруц с одељења интензивног неге Опште болнице Задар, који је примио повређену децу, рекао је да никада није видио ништа слично.

„На моју и нашу срећу, никада ништа слично нисмо видели. Анестезиолог сам већ 20 година, а овако нешто нисмо видели. Нема горе ствари него кад вам хитна медицинска помоћ доведе такав један смотуљак сав крвав, који чак од тешких траума и не плаче“, рекао је.

Од четворо деце коју је у Пагу с првог спрата породичнее куће бацио отац, троје их је тешко повређено, а најтеже седмогодишња девојчица која је на одељењу интензивне медицине задарске болнице била стављена на механичко дисање.

Оца деце (54) полиција је пријавила за четвороструко тешко убиство у покушају.

 

Извор: Курир.рс/ индеx.хр