Издвајамо Србија

ШАБАНОВ ВАНБРАЧНИ СИН РОБЕРТ ОБАРА ТЕСТАМЕНТ: Узећу од Шаулића све што ми припада!

Ванбрачни син Шабана Шаулића Роберт Омаљев (47) након 40-дневног помена, који су јуче дали његовом оцу Шабану Шаулићу, ексклузивно за Српски телеграф проговорио је о наследству које му следује и рекао нам да ће оборити тестамент ако га нема у њему!

Иако јуче није био на гробу свог оца, када се обележавало 40 дана, Роберт је и за то дао објашњење.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Дуго сам размишљао шта треба да радим и закључио сам да ћу ја све радо прихватити и узети што ми припада. Очекујем да ћу добити позив за суд када се буде делила имовина. Надам се да ће тај позив стићи, ако ме уопште има у тестаменту – започиње причу Роберт и наставља:

– Ја не знам шта ми је покојни отац оставио и да ли ми је нешто оставио. Неки кажу да је саставио тестамент пре смрти, док други тврде да није. Ја сам се посаветовао са многима и сви ми кажу да ја имам право на имовину, односно да нема разлике између остале Шабанове деце – Илде, Михајла, Санеле и мене. Нећу ја много о томе да причам, након оставинске расправе све ће се знати. А што ја не бих узео оно што ми припада.

Роберт је овом приликом истакао да му је веома жао што му нико није рекао када ће давати 40 дана.

– Нисам био јуче на очевом гробу јер ме нико није обавестио да ће му јуче давати 40 дана, али колико ја знам, по мом прорачуну, мом оцу је данас 40 дана. Ако се рачуна по дану сахране, онда је то данас. Мене уопште не чуди што ме нису позвали, али ми је заиста криво што нису бар обавестили Шабанове сестре. И њих су изоставили. Видели сте, ја сам био на сахрани, ни тада ме нису позвали на ручак, а камоли сада – каже Роберт и додаје:

Безобразној Гоци је мој отац био машина за прављење новца

– То од њих није глупо понашање, то је безобразлук! Гоца је увек била таква, много безобразна, и увек је било како она каже. Мој отац Шабан је то знао, али није хтео да се свађа, па је ћутао. Она је једноставно таква жена. Мој отац је за Гоцу био машина за прављење новца. Служио је само да ради и заради, био је гост у својој кући. Мени је много жао Илде, Михајла и Санеле, они су добра деца, али нису имали мајку како треба, да их научи правим вредностима.

Подсећања ради, пре само месец дана Роберт је за Српски телеграф рекао да зна да постоји очев тестамент, али да се он не оптерећује тиме и да ништа неће узети.

– Чуо сам да постоји тестамент, али заиста не размишљам о њему. Искрено, не занима ме уопште шта пише у њему. Како је отац одлучио, тако ће и бити – рекао је тада Роберт за наш лист.

 

Извор: Тијана Цвејановић/Република