Издвајамо Србија

ДАРКО ЛАЗИЋ ОПЕТ ПРОЛАЗИ КРОЗ ПАКАО! Повредио оперисану ногу, лекови му не помажу! Доктори му саопштили ОВО!

Поново пролази кроз исто.

Фолк певач Дарко Лазић, који се месецима опоравља након тешке саобраћајне незгоде која му се догодила у октобру прошле године, повредио је током спавања повређену ногу и имао је огромне болове којих се једва решио.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Дарку су лекари саветовали, док му се нога коју је повредио не опорави, да мора строго да води рачуна о њој како приликом кретања, тако и приликом спавања.

Певач жарко жели да поново хода самостално и да се врати нормалном животу и због тога се придржава савета лекара, али дешава се да не буде увек дисциплинован.

Пре неку ноћ није спавао како су лекари наложили и том приликом је успео да повреди већ повређена ногу. Наредног дана није знао шта ће од себе од болова. Био је љут на себе испричао нам је Дарков пријатељ, и додао да је певач успео да реши овај проблем, уз напомену лекара да мора да поштује све што му говоре.

Певач је потврдио да је повредио ногу која му је оперисана.

„Имао сам велике болове. Повредио сам ногу немам појма ни сам како. Незгодно сам спавао, окренуо сам се на страну на коју не смем, пробудио сам се и умирао од болова. Узимао сам лекове, нису ми помагали“, рекао нам је певач, али није желео да детаљише како је на крају решио проблем.

Дарко свакодневно има болове јер ране нису зарасле у потпуности, нити кости које је поломио зарасле.

„Дарко покушава да води нормалан начин живота, али далеко је то од оног стања које је било пре несреће. Он је имао тешке операције и то је оставило последице по организам. Одлази на редовне контроле, има терапију и мора да води рачуна о нози у коју су му уграђене штитне. Свака повреда могла би да буде опасна, а сваки и најмањи трзај и ударац Дарко осећа кроз неописиву бол“, објашњава извор и додаје да Лазића муче чак и промене времена, али да се са свим тим носи мушки и труди да породицу, која је због њега прошла кроз пакао, поштеди даље бриге.

 

Извор: Блицсцена/И. М.