Издвајамо Србија

НЕМАМ СНАГЕ ДА ЈЕ ГЛЕДАМ! Потресна исповест Деине мајке! Отворила душу, открила истину о ћеркином ЗДРАВСТВЕНОМ СТАЊУ!

Фото: Јутјуб

Мајка познате водитељке по први пут искрено о Деином стању.

Нена Додевски, мајка ТВ водитељке Дее Ђурђевић, отворила је душу и без устезања нам открила како се осећа сада када јој је ћерка пребачена у Клинички центар и када може свакодневно да је виђа након месец и по дана тешких мука.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Иако је Деино стање знатно боље, Нена још увек стрепи и свакодневно се моли да комплетан опоравак што брже прође и да се њена мезимица што пре врати свакодневним активностима.

– Хвала богу, Деи је знатно боље, опоравак тече како треба, сада могу сваки дан да је виђам и пресрећна сам због тога. Само то што је пребачена са интензивне неге много значи. Одлично је и шали се као пре. Она је мени све и ја понекад немам више снаге да је гледам у болници, много ми је криво, али она тада мене бодри и говори ми како ће све бити у реду. Поносна сам на њу, јача је од мене. Младен је стално уз њу и то јој пуно значи – каже искрено Нена, док водитељкин вереник Младен Мијатовић наводи да је Ђурђевићкина огромна подршка и да је све време уз њу.

– Једино што ја могу да кажем јесте да су лекари са ВМА одлично одрадили посао и цео тим са професором Марком Бумбаширевићем на челу. Сада настављају са својим радом у Клиничком центру. Могу да кажем да им дугујем велику захвалност! Што се подршке тиче, о томе не треба ни причати, ја сам уз њу у свакој ситуацији – рекао је Младен за Српски телеграф.

Подсећања ради, Ђурђевићка је доживела саобраћајну несрећу 7. фебруара на Дедињу, испред КБЦ „Драгиша Мишовић“, када јој је аутобус откинуо руку. Од тог дана, па све до прошле недеље била је на интензивној нези на ВМА, а затим је пребачена у Клинички центар, на одељење ортопедије.

 

Извор: Република/Ало.рс