Издвајамо Русија

ПУТИНОВА ТАЈНА ПРОЦУРИЛА У ЈАВНОСТ: Ево зашто десну руку увек држи скоро НЕПОКРЕТНУ!

Мистерија решена!

Руски председник Владимир Путин своју десну руку држи скоро непокретну због интензивне обуке у руској обавештајној служби КГБ, а не због Паркинсонове болести, наводи се у студији коју је данас објавио Британски медицински журнал (БМЈ).

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Тим неуролога из Португала, Италије и Холандије анализирао је положаје и покрете који могу бити први знаци неких болести, а научници су били “изненађени“ начином на који Путин хода, преноси агенција АФП.

Како наводи француска агенција, на видео снимку на коме се види ход руског председника, његова лева рука нормално прати кораке, док је десна потпуно укочена што је често знак Паркинсонове болести.

Међутим, доктори нису пронашли друге симптоме болести код Путина, попут тремора, крутости или лоше координације, већ сасвим супротно: руски шеф државе има “одличне моторичке способности“, носилац је црног појаса у џуду, диже тегове и плива, а пише брзо и без дрхтања руке.

Објашњење које научници на крају и наводе у студији позива се на посебне начине тренирања пронађене у приручнику који је користила бивша совјетска обавештајна служба КГБ.

Приручник, који су превели на холандски језик, налаже оперативцима да чувају своје оружје у десној руци близу груди и да се крећу на једној страни, обично левој, а идеја је да службеници могу брзо да потегну пиштољ.

Тим научника је на сајту Јутјуб објавио низ видео снимака где су анализирали бројне снимке других руских званичника и били су “изненађени“ ониме што су открили. Наиме, они су утврдили да на сличан начин ходају и премијер Дмитриј Медведев, двојица бивших министара одбране, Анатолиј Серђуков и Сергеј Иванов, као и заповедник војске Анатолиј Сидоров.

Како се наводи у студији, Путин и Иванов су бивши званичници КГБ-а, а Серђуков и Сидоров су, такође, прошли војну обуку.

 

Извор: Ало