Издвајамо Србија

САТ ВРЕМЕНА СЕ ТРЕСЛА КАО ПРУТ! Ево коме је услед драме ПОЛЕТЕЛА У ЗАГРЉАЈ! Ј.К. ВАН СЕБЕ!

Фото: Јутјуб

Иако песма није пребачена у женски род, сви чланови жирија били су одушевљени. Друга песма кој ује одабрала била је “Цигани” од Цеце Ражнатовић, коју није извела ништа мање добро.

– Браво, лутко, браво – довикивала јој је Карлеуша, док се и Марија Шерифовић држала за уста, забезекнута!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ја волим кад неко овако не спутава емоције – грлила ју је менторка Јк, поносна што јој је такмичарка побрала гласове жирија.

– Морам да ти кажем нешто. Ја сам се целим телом најежила као бодљикаво прасе! Одавно ме ништа није… немој, смири се, ‘ајде – бодрила ју је Јелена.

– Остала сам најежена – тресла се као прут млада такмичарка!

– Покидала си – закључила је певачица, која се затим ухватила у коштац са Аном Бекутом, коју је жарко занимало зашто песма није пребачена у женски род.

– Кога, Ана, брига за то?! Зар је битно који смо род, који смо пол… Или кидаш, или не кидаш – одбрусила јој је Карлеуша.

Када јој је Поповић предочио да је све боља откако има ментора, Анастазија је искористила прилику да се захвали Јелени.

– Наравно да сам вежбала са Јеленом. Она колико год је могла била је ту – истакла је млада такмичарка.

– Хвала, Анастазија. Ето, и у моје име неко нешто лепо да каже – одговорила јој је Карлеуша, која се потрудила да ради са својим кандидатима и онда када јој је Ивана Петерс помагала, због породичне трагедније кој ује доживела када јој је умрла мајка Дивна.

– Да није морала Ивана да ускаче због мојих приватних проблема – објаснила је Јелена, те нагласила да се и те како нада да је њеним проблемима сада дошао крај.

 

Извор: Srbijadanas.com