Издвајамо Србија

ЗАСПАЛА И НИЈЕ СЕ ПРОБУДИЛА! Туга у дому БЕКВАЛАЦ: Наташа објавила тужну вест (ФОТО)

Наташа Беквалац велики је љубитељ животиња, а са пратиоцима на Инстаграму поделила је тужну причу.

Певачица је објаснила како јој је преминуо пас, ког су волеле чак и њене ћерке, па чак и проходале уз “Јацу”.

“Данас је дан напуштених животиња. Донедавно живела сам са њих две, са Јацом и Ланом. Пре пар месеци Јаца је заспала и није се пробудила. 18 година била ми је најбоља другарица, уз њу су моје ћерке проходале, била је љубав коју могу да разумеју само они који 18 година деле јастук са оваквом њушком, најдивнијим псом на свету… У мом срцу живеће заувек”, написала је она и додала:

“Мила је ретриверка остављена на снегу заједно са своја три штенета. Након што сам њеној деци нашла домове, сусрели смо се са њеним тешким болестима укључујући и срчаног црва. Две године трајала је борба и она је данас здрав и предиван пас. Желела сам да је дам, налазећи оправдање да је она пас навикнут на улицу, да немам времена да јој се посветим (дуге шетње, ретривери воле активности), да није васпитана да би била у стану са децом, да се лиња… А она… Дошавши у наш стан као да је знала да јој тражим грешку… И није је направила… Тражила је само једно… Љубав… Данас, Мила је члан наше породице, потпуно прилагођена животу у стану, толико је племенита и дивне нарави, моју децу обожава, Лану онако… Дакле, Мила остаје а једно је сигурно… Љубав је кључ… Пронађите је у себи.”

View this post on Instagram

Danas je dan napustenih zivotinja.Do nedavno živela sam sa njih dve,sa Jacom i Lanom ..Pre par meseci Jaca je zaspala i nije se probudila…18 godina bila mi je najbolja drugarica uz nju su moje cerke prohodale,bila je ljubav koju mogu da razumeju samo oni koji 18 godina dele jastuk sa ovakvom njuskom ,najdivnijim psom na svetu…U mom srcu zivece zauvek.Mila je retriverka ostavljena na snegu zajedno sa svoja tri steneta.Nakon sto sam njenoj deci nasla domove,susreli smo se sa njenim teskim bolestima ukljucujuci i srcanog crva.2 godine trajala je borba i ona je danas zdrav i predivan pas.Zelela sam da je dam ,nalazeci opravdanje da je ona pas naviknut na ulicu,da nemam vremena da joj se posvetim(duge setnje,retriveri vole aktivnosti),da nije vaspitana da bi bila u stanu sa decom,da se linja…a ona…dosavsi u nas stan kao da je znala da joj trazim gresku…i nije je napravila…trazila je samo jedno…ljubav…Danas Mila je clan nase porodice ,potpuno prilagodjena zivotu u stanu,toliko je plemenita i divne naravi,moju decu obozava,Lanu onako😏…Dakle,Mila ostaje a jedno je sigurno…LJUBAV je kljuc…pronadjite je u sebi #kaddecanisubesnakucanijetesna#usvoji#nekupuj

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

 

Извор: Курир.рс

Loading...
loading...
Loading...