Русија

ШОКАНТНЕ ТВРДЊЕ! Сада је време када Русија може да промени светски поредак јер је стекла апсолутну надмоћ у стратешком наоружању

У наредним месецима могу се десити догађаји који ће променити светски поредак и успоставити другачији однос снага између Сједињених Држава и њихових савезника с једне стране и Русије с друге стране.

Ову тачку гледишта изнео је политиколог Јаков Кедми на Јутјуб каналу Solovjev-live.

Ако Русија успе у преговорима, то ће бити пораз за САД и слабљење њеног утицаја не само у Европи. У ствари, то ће значити да Вашингтон више не одређује правила игре у геополитици.

Ако Москва не успе да надигра Вашингтон, то ће значити пораз Русије уопште и Владимира Путина посебно.

Неуспех Русије дугорочно угрожава постојање Руске Федерације као државе, каже стручњак.

Истовремено, непомирљива тачка гледишта Русије у питању одбране њених државних интереса показала се неочекиваном за Американце, а Кремљ је спреман да своје намере потврди стварним акцијама.

Речи председника Русије о војно-техничким методама притиска на САД су стварне, стварне намере, а не само покушај застрашивања, упозорава Кедми.

У међувремену, амерички капитализам није у стању да реши светске проблеме.

Поред тога, Русија је постигла унутрашњу политичку и економску стабилност, као и стратешку супериорност над потенцијалним противницима.

Сада је управо време када Русија може себи да приушти промену светског поретка како би повратила безбедност, место и утицај у свету који су потребни држави попут Руске Федерације.

Руска привреда је постала, можда, не најефикаснија и најпрофитабилнија, али свакако најстабилнија.

Са развојем војних технологија Москва је постигла свој циљ – стекла је апсолутну надмоћ у стратешком наоружању, закључује Јаков Кедми.

 

 

 

 

 

 

Извор: Webtribune.rs

 

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ

КАЛЕНДАР

фебруар 2022.
П У С Ч П С Н
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28