Издвајамо Србија

ЖУСТРА РАСПРАВА НА ПОСЛЕДЊЕМ СУСРЕТУ ДУШКА И ЈЕЛЕНЕ: Тошић БЕСНЕО на Карлеушу! Нећеш више да ме правиш будалом и СРАМОТИШ у јавности!

Није желео одмах да се разведе од ње, али није ни имао намеру да остане у заједници у којој преовладава неповерење

Душко Тошић је неопозиво поднео папире за развод брака од Јелена Карлеуша јер не жели више да га певачица, како тврди извор“ Курир Старса“, прави будалом и набија му рогове.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, фудбалер кинеског клуба Гуангоџоу и „мала од скандала“ имали су жустру расправу, и то недавно, непосредно пред његов повратак у Кину. Управо тада јој је све што мисли коначно и рекао у лице. Објаснио јој је да раније није желео да се расправља с њом јер је изненада изгубила мајку Дивну, па је и развод брака одложио, након чега је у кући настао прави хаос.

„Душко је увек подржавао Јелену у свему и често за њене поступке био слеп код очију. Додуше, ни он није цвећка, али више не жели да буде у браку са женом која га обмањује и свашта му ради иза леђа, па му људи из ближег окружења често понављају како му супруга озбиљно набија рогове. До сада је све трпео, због љубави према жени с којом је провео скоро дванаест година у браку, а највише због деце, али више не жели да живи у лажи. Сео је с Јеленом и поразговарао, али се тај њихов разговор претворио у жучну расправу која је трајала неколико сати“, прича саговорник „Курир старса“ који је близак спортисти.

Он такође тврди да је Тошић одлуку о разводу донео након што је видео објављену преписку између Јелене и Огњена Врањеша у којој она каже да је с Душком одавно у браку само због камера, да јој је он као пријатељ и да жели развод, али да за то „он мора да буде крив“.

„Објаснио јој је да он није луд и да је јасно као дан да је била у тајној вези с његовим колегом. Рекао јој је и да ју је штитио од свих и бранио јер јој је веровао на реч да је све монтирано. Предочио јој је и каква понижења је трпео због тога што је себи дозволила да њена срамота дође до јавности. Није желео одмах да се разведе од ње, али није ни имао намеру да остане у заједници у којој преовладава неповерење. Душко у свему томе има подршку своје породице. Отпратио је Јелену с друштвених мрежа јер га не занима ништа што има везе с њеним послом. Са још званичном супругом остаће у контакту искључиво због њихових ћерки и то је све“, завршава извор „Курир старса“.

 

Извор: Курир