Издвајамо Србија

ДАРКА НАПУШТА И ДРУГА СУПРУГА: Вереница узима бебу и одлази од Лазића?! (ФОТО)

Фото: Јутјуб

Дарка Лазића уценила је вереница Марина Гагић и забранила му да икад више седне на мотор!

Будућа мајка његовог детета запретила је певачу да ће га оставити уколико се поново ода пороцима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Дарко се и даље опоравља од стравичне саобраћајне несреће, али неке ствари никако да промени, као на пример страст према брзој вожњи и моторима.

Његове комшије из Брестача, где живи са својом вереницом која би сваки час могла да се породи, забринуте су због његовог бахатог понашања, а како кажу, ни Марини није лако. Певач је и даље луд за моторима, а недавно је саопштио Гагићевој да жели да купи нову машину.

„Марина је побеснела. Прво му је рекла да мора да води нормалан живот јер им ускоро долази дете, а он јој је обећао да ће бити обазривији. Тада му је рекла да неће више да трпи његове глупости, јер ће ускоро постати мајка и не жели да води бригу о двоје деце. Рекла му је да јој не пада на памет да ноћу остаје сама с бебом, а да успут мора да брине о томе да ли се он негде слупао“, каже извор близак Лазићу и додаје да је његова вереница одлучила да пресече.

„Марина и даље вуче трауме од његове несреће, покушава да му утуви у главу да је то био велики стрес не само за њу и бебу већ и за његове родитеље. На крају је прибегла уцени. Поручила му је да, ако настави да се понаша бахато, да вози брзо, а посебно уколико купи мотор, да је с њима готово и да ће отићи с бебом! Дарку није било свеједно кад је то чуо јер је мислио да ће она бити уз њега и у добру и у злу, али, логично, она сада има више циљеве и нико јој није пречи од бебе. Засад је обећао да ће се скрасити, а колико ће га то држати, видећемо“, каже певачев пријатељ, који закључује да је Марина врло нервозна, али и одлучна у намери да не попусти, за добробит целе породице.

До коментара Лазића нисмо успели да дођемо до закључења броја.

Марина није једина

И Ана Севић лудела због мотора

Сличан проблем Дарко је имао и с бившом супругом Аном Севић, која му је бранила да седне на мотор, управо из сличних разлога из којих му то брани и Марина.

„Ана није хтела ни да чује да Даре седне на мотор, па је то радио кришом, да га она не види. Кад су се растали, доживео је олакшање јер је опет могао слободно да јури“, каже његов пријатељ, а у прилог томе говори и наш папарацо стар више од годину дана, кад смо на ауто-путу усликали Дарка како дивља на мотору.

Непоправљив Лазић није мировао после удеса

Прво гледао друге, па сео у квад без кациге!

Чим је изашао из бање, певач је, док још није могао да хода, направио мали перформанс с пријатељима. Док је он седео, другови су га окружили на моторима и почели да турирају, а он је од среће дигао руке и ставио до знања да му то недостаје.

Снимак је поделио на друштвеним мрежама, уз коментар „полудели с временом“!

Но, то није оно најгоре – касније је објавио снимак на Инстаграму док управља квадом, и то без кациге! Он је буквално дивљао, скакао у ваздух овим возилом и дизао прашину око себе, због чега су уследили негативни коментари.

Његове комшије из Брестача рекле су да Лазић често вози квад.

„Кад дође ту на центар, па кад окреће, па кад га овако издигне… Оно се преврне чим цимнете. Иживљава се, шта ја знам“, испричао је један од Даркових комшија за медије.

 

Извор: Курир.рс/Марија Дејановић, Јелена Ступарушић