Србија

ВЕЛИКА ТУГА! Вучић изјавио саучешће: “Нека буду поносни и нека славе његов живот”

Председник Републике Србије Александар Вучић упутио је и телеграм саучешћа поводом смрти председника Уједињених Арапских Емирата

Председник Александар Вучић се огласио на свом Твитеру и изјавио саучешће породици Његовог величанства шеика Калифе бин Заједа.

– Најдубље саучешће породици и сународницима Његовог величанства шеика Калифе бин Заједа ал Нахјана. Нека буду поносни и нека славе његов живот. – написао је председник.

Председник Републике Србије Александар Вучић упутио је и телеграм саучешћа поводом смрти председника Уједињених Арапских Емирата и владара Абу Дабија, шеика Калифа бин Заједа Ал Нахјана, у којем се каже:

– Дубоко ме је погодила вест о смрти Његовог величанства шеика Калифа бин Заједа Ал Нахјана, искреног пријатеља наше земље и човека којег су красиле неке од највреднијих и најређих врлина. Смрт човекова мери се по његовом животу – по снази карактера, моралним начелима којих се придржавао, по мудрости којом се руководио, као и по спремности да несебично помогне и правично просуди. Човек посвећен вери и традицији, али са изузетним слухом за вредности савременог света, шеик Калифа је своју земљу сврстао у једну од највећих сила региона, подигавши је на трон модерних и снажних држава света. Његово величанство шеик Калифа је управо највишим људским вредностима посветио цео живот, водећи свој народ сигурном и мудром руком ка свеобухватном напретку и добробити, неуморно радећи и у најтежим временима, чиме је стекао огроман углед и бројне пријатеље и на глобалном нивоу. Изражавам најдубље саучешће породици и сународницима Његовог величанства. Нека буду поносни и нека славе његов живот. Нека му Бог подари рајска насеља и обилати благослов – наводи се у саучешћу председника Вучића.

 

 

 

 

 

 

Извор: Објектив.рс

 

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ

КАЛЕНДАР

мај 2022.
П У С Ч П С Н
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031