loading...
Издвајамо Србија

ЈЕЗИВА ОБЈАВА ЖРТВЕ ИЗ АУТОБУСА У ПЛАМЕНУ: Дан пре ужасне несреће Добрила на Фејсбуку објавила фотографију која САДА ЛЕДИ КРВ У ЖИЛАМА

Фото: Фејсбук принтскрин

Медицинска сестра Добрила Радовановић (50) једна је од пет жртава ужасног судара аутобуса и камиона који се под неразјашњеним околностима догодио јуче ујутру у селу Барлово надомак Куршумлије. Оно што трагичним вестима даје посебно језив тон јесте Добрилина последња објава на друштвеним мрежама, на којој је макета аутобуса “Ниш-ескпреса” који изгледа као онај у ком је настрадала.

Стравична несрећа догодила се када је аутобус превозника Ниш експрес из непознатог разлога прешао у супротну траку и директно се сударио са камионом који је превозио кукуруз. Недуго затим на кабини камиона букнула је ватра која је захватила аутобус.

На терен су изашле службе хитне помоћи, ватрогасаца али и припадници Сектора за ванредне ситуације, а у помоћ су притчали и возачи који су се нашли на путу. Међутим, из пожара су нешто касније извучена угљенисана тела настрадалих, а Добрила је била једина која је са тешким повредама превезена у болницу. Нажалос, преминула нешто касније на операционом столу.

Само дан раније, Добрила је на свом Фејсбук профилу објавила фотографију макете малог црвеног аутобуса поменутог превозника који изгледа идентично као онај у ком је задобила тешке повреде. Несрећна жена није ни слутила да ће већ следећег дана у њему проживети последње тренутке свог живота.

Премда најјасније због чега је Добрила објавила ову фотографију, да околности нису овакве она нимало не би била чудна, будући да је таквим аутобусом готово деценију сваког дана путовала у прокупачку болницу у којој је радила као медицинска сестра на одељењу ортопедије.

Фото: Фејсбук принтскрин

Она је иначе родом из Прокупачког села Меровац, али се удала и са супругом живела у Куршумлији. У насељу Расадник сви су их ценили и поштовали, сазнајемо од комшија. Радовановићи нису имали деце.

Њена редовна сапутница била и је колегиница и пријатељица Ирена Весовић, медицинска сестра и мајка двоје малолетне деце, која је, такође, јуче настрадала.

Осим њих две, жртве су и возач аутобуса Синиша Мијаиловић, возач аутобуса Зихнија Кошута и путница Јелица Радовић. Уз то, у несрећи је повређено пет особа.

 

Извор: Г.С. / Ј. А./Блиц

loading...