Издвајамо Србија

МИСТЕРИЈА ОКО СМРТИ БОКСЕРА ЈОШ ТРАЈЕ: Миљан се срушио на улици, пољубио девојку и умро, а ОД ЧЕГА? (ФОТО)

Фото: Фејсбук принтскрин

Лекари нису могли ни да потврде ни да демантују вест о наводној прогутаној дроги, али су наложили хитну обдукцију.

Обдуценти са Института судске медицине у Нишу још нису извршили обукцију тела младића Миљана Здравковића (24) из Лесковца који је у петак нешто после поднева изненада преминуо.
Тако да се агонија његове породице продужава, а лесковачка јавност, коју је потресла смрт младог човека, и даље нагађа о узроцима ове трагедије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У руководству Опште болнице Лесковац кажу да нису у стању да утичу на ажурност медицинских вештака, али и да они са нестрпљењем очекују резултате будући да се са оваквом мистеријом давно нису срели.

Један од београдских медија јуче је објавио да је младић умро услед срчаних тегоба, но лесковачки лекари тврде да ни један лекар на свету није могао да изјави тако нешто.

– Све док не стигну налази обдукције, нико, никакав извор, не може ни са 0,5 посто сигурности да изјави тако нешто. На крају, јесте истина да се умире тако што срце престане да ради, али важно је због чега је срце стало, који су узроци – објашњава саговорник.

Posted by Miljan Zdravkovic on Wednesday, March 8, 2017

Подсетимо, Миљан је дошао у цвећару, али је одједном почео да се тресе, није могао да дише. Стигла му је девојка, препознао је и пољубио, па опет добио напад панике.

Posted by Miljan Zdravkovic on Tuesday, March 6, 2018

– Сео је испред локала и одједном поче да се тресе, говорећи да му је тешко. Цвећарка му је донела воду и шећер, али он је добио напад и поче да се гуши. Оборили смо га на земљу – прича Игор Митровић из Лесковца, сведок Миљанове смрти.

Он је иначе био спортиста и једно време је радио као обезбеђење. Лекари нису могли ни да потврде ни да демантују вест о наводној прогутаној дроги, али су наложили хитну обдукцију.

У Ургентни центар је доведен без знакова дисања и без рада срца. Лекари су све учинили на његовој реанимацији, али, нажалост, нису успели да га врате у живот – каже Александар Стојановић, помоћник директора болнице.

 

Извор: Југмедиа/srbijadanas.com