Издвајамо Русија

„ОВО ЈЕ ЧУДОВИШНО! МОРАМО ПОМОЋИ БРАЋИ СРБИМА!“ Жириновски грми на Албанце због упада на север Косова (ВИДЕО)

Председник ЛДПР Владимир Жириновски изразио је данас солидарност са српским народом после упада РОСУ на север Косова и Метохије и хапшења српских полицајаца.

– ЛДПР осуђује поступке косовских власти. Деценијама, НАТО, Албанија и косовски Албанци истискују Србе са својих историјских територија. Кад су се Срби борили за своју слободу против Хрвата, муслимана и Албанаца, онда се то називало „етничко чишћење“, а сад кад су косовски Албанци напали Србе, то се назива „борба са криминалом“. То је чудовишно, морамо бити солидарни са нашом православном браћом Србима! – рекао је Жириновски.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Председник ЛДПР позвао је, као лидер руске опозиције, власт у Русији да помогне Србији.

v_podderzhku_serbii_28_05_2019

Сегодня в Косово спецназ провёл крупную спецоперацию в сербских районах. ЛДПР осуждает действия властей Косово. Десятки лет НАТО, Албания и косовские албанцы выдавливают сербов с их исторических территорий. Все мы должны проявить солидарность с братским народом Сербии.#ЛДПР #Сербия #Косово #Жириновский #НАТО #ЕС

Posted by Владимир Жириновский on Tuesday, May 28, 2019

Подсећамо, у северној Косовској Митровици око 6 сати јутрос зачуле су се сирене за узбуну.

Јединице РОСУ упале су на територију све четири српске општине на северу Косова и Метохије, а насилна акција трајала је више од шест сати.

У општини Зубин Поток била је права ратна зона. Припадници РОСУ пуцали су на становништво, аутомобиле…

 

Извор: srbijadanas.com