Издвајамо Србија

ПСИХОПАТА КОЈИ ЈЕ ДАНИМА ПУЦАО ИЗ ПУШКЕ НА КОМШИЈЕ: Зар нисте СРЕЋНИЦИ? Мислите о томе! Ко је оставио мистериозну поруку НОВОСАЂАНИМА?!

Иживљавање над несрећним становницима Новог Сада, које је трајало неколико дана, од стране њиховог комшије, коначно је завршено и то његовим хапшењем.

Оптужени за кривично дело изазивање опште опасности је ни мање – ни више већ 19-годишњи тинејџер Милан Јовић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је у недељу, петог маја, из ваздушне пушке из свог стана у Улици Саве Љубојева први пут око 19:35 испалио пројектил у правцу Улице Краљевића Марка и том приликом погодио С.Н. (41) из Новог Сада у руку.

Иживљавање је трајало од трећег до петог маја, а за тих неколико дана је више људи задобило повреде по телу, док је једна жена погођена чак у главу.

ЈЕЗИВ ОДГОВОР НА УПОЗОРЕЊЕ СТАНАРА

За време трајања читаве драме, где је било ко ко живи или пролази на потезу на којем је тинејџер ординирао, станари зграде у Саве Љубојева 2 су поруком, коју су окачили на врата улаза, покушали да упозоре остале.

Исписавши: Комшије, у вашем улазу имате лудака који с пролаза пуца на људе из ваздушне пушке. Молим комшију који је приметио из ког стана неко вежба гађање да пријави полицији. Јер можда сте ви следећа мета!“, вероватно да нису ни слутили да ће им сам нападач, или неко ко се неслано шали на поруку и одговорити и то речима: “Осећалите ли се срећнима?! Размислите о томе.”

Јовићу је одређен притвор у трајању од 48 сати, током којег ће бити изведен пред јавног тужиоца којем ће дати изјаву.

 

Извор: Курир.рс / З.А.