Издвајамо Свет

СКАНДАЛОЗНА ИЗЈАВА ПРОФЕСОРКЕ: Алах дозвољава муслиманима да силују жене, које су друге вере! (ВИДЕО)

Групе које верују у исламску супремацију над особама друге вере све више узимају маха. Професорка Суад Салех, са каирског универзитета Ал-Азар, током гостовања на једној телевизији, изговорила је речи које нико не би сматрао да може да изговори једна жена, поготово образована.

Она је прво говорила о исламу и ропству.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Робови су постојали и пре ислама. Робље је постојало у многим земљама, не само међу Арапима у пред исламском добу. Ипак, када се појавио ислам, ропство је постављено на своје место, тако што се ограничило на легитимне ратове које су муслимани имали с њиховим непријатељима“, казала је.

Салех је даље наставила да иако је немогуће да се уђе у рат са Израелом, који се помиње као непријатељска земља, све је у Алаховој моћи.

„У том случају, како бисте понизили ратне заробљенице оне постају власништво војних заповедника, или муслимана. Они могу имати сексуалне односе са њима, баш као што имају са својим женама“, казала је.

Салех је осудила оне који доводе Азијаткиње као ропкиње са којима ће имати односе, јер каже, то није по исламу.

„Ислам каже – жена је или супруга или ропкиња“, рекла је.

Ова професорка је истакла да је силовање израелских жена „сасвим прихватљиво, чак треба га препоручити, а муслимане на то треба охрабрити”.

За њу је то прихватљиво јер се ради о ратним заробљеницама које долазе из држава које нападају исламске земље и Алахово учење.

После овог интервјуа, многи муслимани, широм света осудили су њене тврдње оптуживши је за погрешно проповедање ислама.

Више о проблему исламизације Европе, масовној миграцији групама које верују у исламску супремацију над не-муслиманима и пакту УН о мигрантима из Маракеша, који је потписала и Србија можете погледати у емисији продукције центар:

 

Извор: Jihadwatch.org