Издвајамо Регион

ТРАГЕДИЈА ПОСЛЕ СВАДБЕ У ТРЕБИЊУ: Ово је младожења из Београда који је ПОГИНУО ПРВЕ БРАЧНЕ НОЋИ

Фото: Фејсбук принтскрин

Марко Анђелић (32) из Требиња, који је погинуо у саобраћајној несрећи у требињском насељу Мокри Долови дошао је из Београда пре неколико дана у свој родни крај да се ожени.

Након свадбе која је била у једном требињском мотелу на излазу из града према Дубровнику, несрећни младић је развозио пријатеље.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Несрећа се догодила 40 минута иза поноћи на новом кружном току у требињском насељу Мокри долови, када је младожења, који је управљао аутомобилом „алфа ромео“ излетео с пута и ударио у стену.

Како Српскаинфо сазнаје у требињској болници, младић који је седео иза настрадалог Анђелића задобио је прелом левог кука, хоспитализован је, а његово здравствено стање је стабилно.

Девојка која је у удесу задобила нагнечења грудног коша смештена је на интезивну негу требињске Болнице и она је, за сада, такође стабилно.

Трећи повређени је, такође, задобио лакше повреде грудног коша, док се четврта особа из аутомобила није обратила лекарима.

У Полицијској управи Требиње је потврђено да се саобраћајна несрећа догодила у суботу 40 минута иза поноћи када је аутомобил излетео с пута и ударио у потпорни зид.

Полиција је обавила увиђај, на лице места су изашли и требињски ватрогасци, а о свему је обавештен и дежурни тужилац.

Портпарол Окружног тужилаштва у Требињу Срђан Вукановић рекао је за Српскаинфо да се у насељу Мокри долови у суботу после поноћи догодила тешка саобраћајна несрећа у којој је М.А. изгубио живот.

– До несреће је дошло када је возило „алфа ромео“ београдских регистарских ознака којим је управљао страдали из за сада непознатих разлога излетело с пута и ударило у подзиду. У току су криминалистичко-техничке радње како би се утврдио узрок несреће – саопштио је Вукановић за Српскаинфо.

Настрадали младић живео је и радио у Београду.

 

Извор: Горан Обрадовић/Блиц