Издвајамо Регион

ТРАГЕДИЈА ПОСЛЕ СВАДБЕ У ТРЕБИЊУ: Ово је младожења из Београда који је ПОГИНУО ПРВЕ БРАЧНЕ НОЋИ

Фото: Фејсбук принтскрин

Марко Анђелић (32) из Требиња, који је погинуо у саобраћајној несрећи у требињском насељу Мокри Долови дошао је из Београда пре неколико дана у свој родни крај да се ожени.

Након свадбе која је била у једном требињском мотелу на излазу из града према Дубровнику, несрећни младић је развозио пријатеље.

Несрећа се догодила 40 минута иза поноћи на новом кружном току у требињском насељу Мокри долови, када је младожења, који је управљао аутомобилом „алфа ромео“ излетео с пута и ударио у стену.

Како Српскаинфо сазнаје у требињској болници, младић који је седео иза настрадалог Анђелића задобио је прелом левог кука, хоспитализован је, а његово здравствено стање је стабилно.

Девојка која је у удесу задобила нагнечења грудног коша смештена је на интезивну негу требињске Болнице и она је, за сада, такође стабилно.

Трећи повређени је, такође, задобио лакше повреде грудног коша, док се четврта особа из аутомобила није обратила лекарима.

У Полицијској управи Требиње је потврђено да се саобраћајна несрећа догодила у суботу 40 минута иза поноћи када је аутомобил излетео с пута и ударио у потпорни зид.

Полиција је обавила увиђај, на лице места су изашли и требињски ватрогасци, а о свему је обавештен и дежурни тужилац.

Портпарол Окружног тужилаштва у Требињу Срђан Вукановић рекао је за Српскаинфо да се у насељу Мокри долови у суботу после поноћи догодила тешка саобраћајна несрећа у којој је М.А. изгубио живот.

– До несреће је дошло када је возило „алфа ромео“ београдских регистарских ознака којим је управљао страдали из за сада непознатих разлога излетело с пута и ударило у подзиду. У току су криминалистичко-техничке радње како би се утврдио узрок несреће – саопштио је Вукановић за Српскаинфо.

Настрадали младић живео је и радио у Београду.

 

Извор: Горан Обрадовић/Блиц

Loading...
loading...
Loading...