Издвајамо Србија

СЛОБИНО ПРОРОЧАНСТВО КОЈЕ ЈЕ ЗАПАЛИЛО ХАГ: Косово је Србија и остаће Србија, следи пропаст НWО, државама ће управљати ОНИ

Слободан Милошевић је давне 2001. године у Хагу одржао говор о Косову и Метохији.
Тај говор, у овом тренутку, у светлу скорашњих збивања на Косову и Метохији, поново постаје све популарнији.

Наиме, Милошевић је тада говорио о највећој српској рани, Косову и Метохији.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он се у излагању пред Хашким трибуналом осврнуо и на улогу УН-а, у како је навео, процесима прогона српског народа са Косова.

– Посебно не могу да разумем да неко може да се дрзне, да овде говори о Косову, као о нечему што није део Србије. Косово је Србија и Косово ће остати Србија. И ова ситуација трајаће тачно онолико колико буде трајала ова нелеглана окупација Косова и Метохије. Нелегална зато што је до ње дошло злоупотребом Уједињених Нација и резолуцијом 1244 савета безбедности, која предвиђа присуство снага УН. Међутим, те су снаге узурпирале овлашћења УН, дозволиле даље дивљање албанских терориста, и хиљаде Срба и других неалбанских становника Косова су убијени и отети, десетине хиљада српских кућа је запаљено, више од стотину цркава је срушено и запаљено. И све под окриљем међународних снага, које су биле дошле да гарантују свима безбедност – рекао је тада Милошевић.

– И данас после ових карикатуралних избора, ту вајни српски посланици долазе авионом из Београда да врше своју функцију посланика и под војном пратњом улазе у тај такозвани парламент. То ће стање трајати колико буде трајала окупација. То је стање трајало и под турском окупацијом читавих 500 година. Ова неће моћи толико да траје, али оног тренутка кад се она заврши, Косово ће опет бити потпуно под српском контролом. Али није реч само о Косову, већ и о Србији, јер ће и Србијом, поново и ускоро управљати патриоте, али ће патриоте управљати и другим земљама, уместо ове шеме новог колонијализима и постављања разних марионетских влада.

На Видовдан 2000. године, Слободан Милошевић је изручен Хашком трибуналу под оптужбом за наводне злочине почињене управо на Косову и Метохији.

 

Извор: srbijadanas.com