Спорт

ЕНГЛЕЗИ ОПЕТ НАПАДАЈУ ЂОКОВИЋА! Након срамних сцена на Вимблдону, ниских безобразлука, сада му УДАРИЛИ НА БРАК И ПОРОДИЦУ!

Сви се сећамо како су Енглези током Вимблдона показали своје право лице када је у питању Новак Ђоковић, пре свега тако што су га на конференцији за медије жестоко нападали новинари, а навијачи на терену бурно навијали за његове противнике.

Српски тенисер је узвратио ватру, али на терену. Он им је на то одговорио бруталним издањем у финалу против Роџера Федерера, након чега је освојио свој пети вимблдонски пехар, а укупно 16. на Грен слемовима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Међутим, Острвљани иду још ниже. Не намеравају да се зауставе, већ настављају ударе на Новака и његову породицу и по завршетку Вимблдона. Поново пишу о проблемима у његовом браку са Јеленом, а главни аргумент им је то што Јелена није била на финалу Вимблдона.

Иако је Ђоковић у изјави после меча објаснио зашто Јелена није била на трибинама и да је остала у стану са ћеркицом Таром, иако је после меча на друштвеним мрежама показала колико јој је стало до успеха свог супруга, иако сада заједно летују у Хрватској и слушају романтичне песме Оливера Драгојевића уз музиканте на Корчули, то листу „Сан“ није довољан доказ да Јелена и Новак уживају у свом браку.

Листу „Сан“ је сумњиво и то што Јелена није ништа написала на друштвеним мрежама поводом годишњице брака ње и Новака и подсећају да је то радила у прошлости.

„Јелена је увек била Новакова снага, али постоје спекулације да имају проблема. Не присуствовати ниједном мечу на Вимблдону, иако је била у Лондону, прилично је чудно с обзиром на то да је увек истицала колико је поносна на његов успех и колико су јаки заједно“, каже наводни извор за „Сан“.

Не смемо заборавити да су Новаку такође Енглези пре три године „паковали“ аферу о брачним проблемима и наводној афери са индијском глумицом Дипиком Падуконе.

Апсолутно нема сумње да су се Новак и Јелена само насмејали, а одговор није могао да буде бољи од снимка који можете видети.

 

Извор: Ало.рс