Србија

Хитно укључење у Председништво! Вучић: Претили су мојој Милици, како би се осећао ваш отац?!

Претње и увреде које председник Вучић и његова породица добијају већ годинама превазишле су све границе. Последње поруке на друштвеним мрежама, у којима се упућују незамисливе увреде деци Александра Вучића изазвале су моменталну реакцију надлежних органа. Вучић је морао да реагује и заштити своје најмилије.

На друштвеној мрежи Твитер, на званични налог председника Србије Александра Вучића, стигле су пре неколико дана гнусне увреде и псовке.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, када се на свом званичном Твитер налогу председник похвалио новом кинеском инвестицијом од 120 милиона долара у Смедеревску железару, неке од присталица Савеза за Србију одговориле су псовкама на рачун председникове деце, употребивши најружније могуће речи.

Председник Србије је, како је више пута до сада назначио, на нападе на себе навикао, не боји их се, али је, према његовим речима, недопустиво да се у то уплићу породице и деца.

Тим поводом председник се овог јутра укључио у вести телевизије Прва.

– За мене је одлазак у Смедерево био изузетно важан. То је била борба за коју сам мислио да је немогуће да победимо и спасимо 5.000 људи. После све те борбе наравно да сам био мало узбуђен и рекао шта мислим о Железари која нам је била остављена без будућности и наде. Неко је реаговао желећи смрт мом старијем сину и претећи силовањем моје ћерке Милице. Овакве ствари морате да трпите, али овде није реч о психопати. Погледао сам рекорд коменатара тако да није реч о психичком растројству, већ о политичкој мржњи. Како неко може да мрзи када урадите нешто добро за земљу. Неко није могао да трпи да имамо добре вести и да напредујемо – рекао је председник.

Додаје и да је реч о острашћеним људима који милсе да имају право и новинарима да држе придике.

Вучић каже да нема оца којег не би погодиле претње смрћи сину или силовањем ћерке, као што су и њега, али истиче да је његов посао да води земљу.

 

– Како би се осећао ваш отац да неко то жели вама? Шта би он урадио, како би се осећао? Можете да замислите како се осећа отац коме неко то каже за ћерку. Милица је јака, веома снажна особа, њој не треба превише да објашњавате – казао је председник.

Извор: Ало