Србија

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ ЈЕ СВЕ ПРЕДВИДЕО: НАЈЦРЊЕ ПРОГНОЗЕ су се управо обистиниле, Србија мора да прихвати БОЛНУ ИСТИНУ!

Фото: Јутјуб
loading...

Председник Србије Александар Вучић изјавио данас да неће бити задовољена правда у Хагу по питању Рамуша Харадијана и поручио да не треба да сањамо да ће нам неко донети правду.

Тако се остварила прогноза председника Србије да ће тзв. премијер Косова отићи у Хаг само рекреативно, а да ће се потом наставити страховити међународни притисци на Србију.

“Већ је изашао, хоће мало и да руча са њима?”, прокоментарисао је Вучић одговарајући на питање новинара да ли ће бити задовољена правда у Хагу.

Српска суза није имала и неће наћи родитеље, одговорио је Вучић.

“Не мојте да сањамо снове како ће неко да нам донесе правду, није нам је доносио до сад, неће нам је донети ни убудуће. Него, када ће тај коктел који организују у Хагу, Харадинај и остали? Да још мало поприча са њима како се намучио. Тежак је тај лет био од Приштине до Беча и Хага”, казао је Вучић.

А коментаришући то што је Харадинај отишао авионом Бежета Пацолија, каже:

“Намучио се, можда није било стјуардеса у авиону и то Пацолијевом, како чујем ишао је Пацолијевим авионом. Каже да је дуго чекао овај други авион. Тешка ситуација, намучио се велики јунак”.

Каже да не може да одговори да ли ће бити задовољена правда и указује на двоструке стандарде.

“Када неког питате како је могуће да правите другу албанску државу у срцу Европе и кажете да имају право на самоопредељење. Кад питате зашто неки други у региону немају то исто право, према издефинисаним територијама и то не зато што ви то тражите већ само вас питамо за принцип, они кажу, ви Срби морате да разумете да је то против вас, али не може другачије да буде” рекао је он.

Истиче да је то увек тешко питање за правнике, ко и под којим условима има право на самоопредељење.

Председник додаје да онда схватите да су право и правда умрли.

“Ми Срби треба да заборавимо и не рачунамо на право и правду који ће неко други да нам доноси и одређује, ми морамо да се изборимо за бољу, снажнију и јачу Србју и бољу будућност. И да прећутимо многе ствари, али да почнемо да говоримо и када почнемо говоримо да не угрожавамо своју будућност”, истакао је Вучић.

 

Извор: Ало.рс

Loading...
loading...
loading...