Србија

ЖЕНА ЈЕ У ШОКУ: Маја Гојковић више није могла да издржи! Проговорила кроз какву ДРАМУ пролази Вучић,и направила хаос!

Гојковић каже да се врши притисак да Вучић промени своју политику по питању заштите КиМ и његове жеље да се настави дијалог и нађе компромисно решење у којем Србија неће изгубити све.

Она је то рекла коментаришући, између осталог, наводе појединих медија да је екипа КРИК-а, која је објавила да је брат Синише Малог пет година возио „ауди“ и користио стан фирме „Миленијум тим“, ангажоване и на неким државним пројектима, пратила невенчану супругу и бебу Предрага Малог.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Каже да је шокирана и згрожена тиме и додаје да су се до сада сучељавали политичари, али да се никада није дешавало да се „нападају жене, деца и бебе и да их неко прати и тајно фотографише“.

– То је посебан рат, не знам шта се очекује, да неко нападне моју мајку, унуку, да је фотографише, малтретира… Ја сам згрожена тиме и још горе што се нико не оглашава поводом тога, ни независна тела, којима је задатак да то ураде кад неко напада децу и жену, само зато што су познаници неког у држави – наводи Гојковић.

Каже и да у делу јавности постоје двоструки аршини кад је реч о увредама жена и да су чланице СНС по том принципу подобне за „малтретирање и етикетирање“.

Наводи да нико није реаговао када је њу вређао лидер ПСГ Сергеј Трифуновић ни када је извређана Биљана Поповић Ивковић, али да су многи осудили увреде које је на рачун новинарке Данаса и поверенице за заштиту равноправности изнео председник радикала Војислав Шешељ.

– Нећу да браним ниједног посланика нити ставове Војислава Шешеља и начин на који се он обраћа било ком актеру друштвеног живота, он има право на своје ставове и да каже оно што мисли, а можемо да дискутујемо о његовом речнику – каже Гојковић.

Додаје да је, међутим, невероватно да нико из тог дела јавности не реагује на увреде упућене Биљани Поповић Ивковић.

– Они нас деле на подобне и неподобне жене, а очигледно је да је Поповић Ивковић и било која чланица СНС пожељна за ударање, малтретирање, етикетирање…. То довољно говори о њиховом деловању, политици и простаклулу, а то је резултат тога што су и сами свесни да немају поверење грађана, а избори се приближавају – навела је Гојковић.

Говорећи о бојкоту дела опозиције, Гојковић истиче да је њен задатак да их позива да учествују у пленуму и разговарају о свим важним темама. Наводи да је опозиција бојкотовала расправу о ситуацији на КиМ и да не жели да расправља о суштинским темама, те истице да то показује да немају никакву политикуи ставове, али и да не прихватају другачије мишљење.

 

Извор: Ало.рс/ Пинк.рс