Србија

ЗЕЛЕНАШ ТРУДНУ ХТЕО ДА ЈЕ СИЛУЈЕ! Хтела да се убије! Крагујевчанка открила ЈЕЗИВЕ ДЕТАЉЕ хорора који потреса Србију!

Фото: Јутјуб

Трудница М.В. (22) из Крагујевца, која је покушала да се убије због наводног зеленашког дуга свог невенчаног супруга Н.Б., дала је изјаву полицији и рекла „да је зеленаш претио да ће је киднаповати и силовати“.

Крагујевчанка, која је у другом месецу трудноће, 7. јула је попила превелику дозу „бромазепама“. Пошто су јој лекари испрали желудац и повратили је, жена је полицајцима рекла да је њен супруг од априла имао проблеме са М.А. због новца за аутомобил.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Не осећам се безбедно. И даље ми је тешко, опорављам се од недеље – рекла је М.В.

Долазио им кући

Она је испричала да са супругом живи око годину дана у кући његове мајке у насељу Илина вода. Како је рекла, у априлу је сазнала да он због аутомобила има проблема са М.А., који је 8. јула ухапшен због принуде, и то након што је трудница покушала да себи одузме живот.

– Муж ме је 6. јула позвао телефоном и рекао ми да је М.А. налетео на њега ножем док је био код друга у насељу Илићево. Рекао ми је да је М.А. претио „да ће ме киднаповати, одвести на ауто-пут и силовати ме“. Те вечери смо преспавали ван куће јер смо се плашилии за своју безбедност испричала је трудница и наставила:

– Сутрадан сам се таксијем вратила кући. Ту је био М.А. са својим колима. Видела сам да на сувозачевом седишту има нож на расклапање. Питао ме је: „Где ти је онај ништак?“, мислећи на мог мужа. Рекла сам да не знам јер није спавао код куће. Питала сам га зашто ми прети киданповањем, силовањем и ауто-путем. Одговорио је да је само хтео да заплаши мог мужа да би му вратио паре – каже М.В.

Психички лоше

Трудница је после тог разговора са М.А. позвала мужа да дође кући, што је он и учинио, али је убрзо отишао негде.

– Нисам знала где је отишао. Мени је то психички много тешко пало. Скупила сам све таблете по кући што сам имала и попила их. Сећам се да сам попила две кутије „бромазепама“. Након тога се више ничега не сећам – изјавила је М.В.

Она је објаснила да је ухапшени М.А. и пре овог немилог догађаја долазио у њихово двориште, да је викао на њеног супруга и да им је узео породични аутомобил „крајслер“.

– Муж је њему дуговао 700 евра и узео од њега неки „ауди“. Због дуга је требало да му врати „ауди“ и да му исплати 1.200 евра. У међувремену је М.А. узео наш аутомобил, а када му је муж вратио дуг, вратио је ауто. Међутим после је тражио још 800-900 евра, али муж више није имао пара – појаснила је трудница због чега је њен супруг упао у проблем са зеленашем.

Зеленашење нелегалан уносан посао

У Србији има много оних који су наивно поверовали у исплативост неког посла или, просто животном муком натерани, позајмили новац код „зеленаша“. По принципу „камата на камату“ и најмања сума узета од ових криминалаца за релативно кратко време нарасте до вредности стана или куће.

Према незваничним подацима, сваког дана око 50 људи у Србији позајми новац од неког „зеленаша“. Просечно њих десет не успе да врати дугове и остаје без игде ичега.

 

Извор: Блиц.рс/ Ало.рс