Србија

БОГДАН ИГЊАТА УБИО ПА СПАКОВАО У КОЛИЦА! Тело МРТВОГ БРАТА сатима држао у кући, а ово би могао да буде МОТИВ свирепог злочина!

Фото: Фејсбук принтскрин

Шабачка полиција ухапсила је Богдана Гајића (20) из тог града, осумњиченог да је у породичном дому прекјуче убио свог четири године старијег брата Игњата. Његово тело пронађено је тек наредне ноћи, и то док га је Богдан, спаковано у најлон кесу, возио у грађевинским колицима.

Шта се кобног понедељка пре подне дешавало у породичној кући Гајића, засад нико са сигурношћу не може да тврди али је, према траговима који су пронађени на лицу места, јасно да је дошло до физичког обрачуна које је кулминирало до убиства Игњата Гајића.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наредне ноћи ухапшен је његов млађи брат Богдан (20), док је у грађевинским колицима превозио Игњатово беживотно тело увијено у најлон и чаршав.

Једна од мистерија коју може да одгонетне само млади Богдан јесте шта се догађало сатима, од тренутка када је убио брата током дана, па све до вечери када је кренуо да закопа тело у оближњу шуму.

Познато је да родитељи и њихов млађи брат нису били код куће, као и то да је убиство почињено у преподневним сатима. Зна се такође и да је Игњат убијен у кревету тако што је најпре истучен „боксером“ а затим докрајчен ножем.

Ископао рупу да сакрије тело?

Како је у оближњој шуми пронађена свеже ископана рупа, а Богдан ухваћен недалеко од ње, претпоставља се да ју је управо он ископао како би ту сакрио Игњатово тело и на тај начин покушао да прикрије злочин.

Сви ови трагови указују на то да је Богдан већ неко време планирао да пресуди брату.

Како је Богдан провео цео дан док је у кревету лежало унакажено тело његовог брата, да ли је то време искористио да тело спакује у фолију, затим у чаршав и стави у колица, да ли је покушао да уклони крваве трагове са лица места, да ли је са неким разговарао – утврдиће полиција у данима истраге који предстоје.

„Тата, дошли су неки људи и одвезли брата“

Игњатов и Богданов отац у време злочина није био у Шапцу, а Богдан га је у међувремену и слагао га да су Игњата одвели „неки људи“.

– Њега је осумњичени Богдан, пре него што је на улици затечен како превози тело брата, звао телефоном и рекао му да су „дошли неки људи и одвели Игњата“. Вероватно је на тај начин желео и да код оца одагна било какву сумњу да он има везе са нестанком брата – констатује наш саговорник повезан са истрагом.

Мотив лоши породични односи?

Још једна нејасноћа је и због чега је брат пресудио свом најрођенијем. Према неким тезама реч је о лошим породичним односима, а постоји могућност и да је Игњат малтретирао Богдана те да је овај пукао и одлучио да пресече. Поједини медији су навели и да је Игњат конзумирао наркотике и злостављао укућане.

 

Извор: Блиц.рс/ Ало.рс