Србија

ПРИЧА О БАЧЕНОЈ БЕБИ УПРАВО ПОСТАЛА ЈОШ ОДВРАТНИЈА! Мирјану је отац тукао, сумња се да јој је он помогао да се породи! А онда…

Мирјана Г. (33) породила се јуче у своме стану без надзора лекара, да би потом тек рођеног сина оставила у контејнеру у Жаркову, у пластичној кеси.

Дете је, срећом, спасено, а мајка пронађена и ухапшена. Она се терети за тешко убиство у покушају. Ипак, они који је познају кажу да не могу да верују да је Мирјана овако нешто урадила, јер је она “добра жена”.

Loading...

Тачније, кум оца детета које је Мирјана оставила у контејнеру, који тврди да је познаје већ девет година и да су она и отац бебе дуго били заједно.

– Дуго се нисмо видели, али смо се чули телефоном. Знао сам да је трудна. Не могу да верујем да је ово урадила, а не може ни мој кум. Она је добар човек и добар друг – каже блиски пријатељ осумњичене, који је, како тврди, цео дан провео у полицијској станици са својим пријатељем, оцем бебе.

Како каже, она је дуго размишљала да ли да роди или не.

– Плашила се да се уда за њега, јер су често раскидали и мирили се. Размишљала је шта да ради, јер ако се разведу, неће имати где да се врати, отац неће хтети да је прими у кућу. Колико знам, током трудноће они нису често били у контакту. Он се радовао, желео је бебу – каже он.

Додаје да је сама Мирјана, по његовим речима, наводно имала бројне проблеме са својим оцем.

– Причала ми је да ју је отац тукао. Показивала ми је модрице и подливе. Плашила га се. Сумњамо да јој је он помогао да се породи у стану, иначе не знам како би могла све то сама да уради – казао је он.

Његов друг, отац бебе, тренутно је шоку, тврди.

– Не може да верује шта се десило. Све је сазнао од једне комшинице. Још увек не може да се дозове, али зна да ће тражити старатељство над својим дететом – каже саговорник.

Иначе, Мирјана је бебу оставила у контејенеру поред свог стана у улици Проте Милорада Павловића у Жаркову. Она већ има једног сина који би требало да овог септембра крене у школу.

 

Извор: Телеграф./Ало.рс

Loading...
loading...
loading...