Свет Србија

ШОК! АМЕРИ приказују СРБЕ као ДОБРЕ МОМКЕ!

Амерички канал ЦБС тренутно у Србији већ неколико дана снима трећу сезону серије „СЕАЛ Теам“
Радња наставка се, како сазнајемо, и дешава у Београду, а Срби ће коначно бити приказани као добри момци који желе да помогну колегама да спрече нови светски рат.

„СЕАЛ Теам“ је војна драмска серија која прати професионални и приватни живот припадника најелитније јединице док вежбају, планирају и спроводе најопасније и најрискантније мисије у које их њихова домовина шаље. Запажене улоге ће имати и српски глумци, али продукција тренутно крије њихова имена.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Џејми Мекшејн и Руби Добрев су велика појачања. Добрев ће играти Филипа, јаког и способног агента српског огранка тајне организације. Након што је преживео вишеструке ужасне ратове у својој домовини, он је човек уморан од свега и посвећен томе да поново спречи нови рат. Главни јунаци долазе у Србију, део је заплета који је досад објављен.

Звезда серије Дејвид Боријаназ одушевљен је градом и стално објављује снимке са снимања. Чувени Сили Бут боравиће у Београду још десетак дана. Дејвид је јуче снимао у Луци Београд, док је поподне провео у вожњи центром престонице. С њим су сцене снимали Макс Тириот и његова колегиница Џесика Паре, која се прославила играјући у серији „Људи с Менхетна“ (Мад Ман).

За добру слику Србије на филму кривац је, како сазнајемо, енглески редитељ и продуцент Џонатан Инглиш, који се пре неколико година оженио костимографкињом Иваном Васић.

Српски зет је у Србији још 2012. радио дуго очекивани наставак акционог средњовековног спектакла „Темплар: Крв за крв“ (Иронцлад 2). Главу улогу у филму играо је Енди Беквит, звезда „Пирата с Кариба“ и „Снеча“.

Београд је последњих година омиљена дестинација за снимање филмова и серија. У светским биоскопима се тренутно приказује хорор „Плен“ комплетно рађен у Србији, као и друга сезона серије „Предстража“. Џонатан Иглиш стоји иза овог пројекта. Филм је у Србији снимао и Џони Деп.

Извор: Информер

Ознаке