loading...
Србија

АТМОСФЕРА У СТУДИЈУ ДОВЕДЕНА ДО УСИЈАЊА: Косовски Албанци дотакли дно! Водитељ емисије шокиран да су се гости потукли !

Нису успели да направе коалицију.

Кандидати за посланике две најутицајније опозиционе партије, Демократског савеза Косова и Покрета Самоопредељење, Дардан Моликај и Хаки Абази, обрачунали су се и физички, након изласка из студија телевизије Т7 и учешћа у емисији Пресинг.

Како преноси приштинска Газета Еxпрес, током синоћњег разговора у студију атмосфера је била напета, а саговорници нервозни, што је резултирало њиховим физичким обрачуном одмах након учешћа у емисији.

Реч је о кандидатима две странке, чији су лидери Иса Мустафа и Аљбин Курти, које су до последњег дана преговарале о могућој предизборној коалицији на предстојећи превременим изборима на Косову.

Договор није постигнут због неслагања о кандидату за премијера.

Абази је, наводи портал, ситуацију ван студија кабловске т7 телевизије описао као напету и неугодну у којој га је Моликај хватао за грло и задао му ударац ногом.

Моликај, међутим, тврди да се ништа није догодило, осим, како је рекао, мало напетије расправе, као наставак дебате у студију.

Огласио се тим поводом Покрет Самоопредељење саопштењем у којем стоји да “мафијашке банде, које су заузеле државу страхују од надолазећих промена које ће успоставити Самоопредељење”.

Очекују, кажу, да полиција испита случај и предузме мере, а ЦиК су позвали да забрани кандидатуру особама склоним насиљу са појединих листа.

Косовска полиција је синоћ испитала осумњичене, након што је добила информацију о инциденту.

У полицијском саопштењу стоји да су предузете све потребне правне мере с циљем разјашњавања случаја.

Новинар Пресинга је изјавио да се све догодило ван студија, да ништа конкретно није видео, али да му је Абази рекао да га је Моликај физички напао.

Извор: Ало

loading...