Свет

Познатом глумцу прети затвор, овоме се није надао !

Фото: Pixabay.com
Pixabay.com

Мехмету Акифу Алакурту (40), којег памтимо као Боран-агу из серије „Сила“ прети затвор.

Глумац се, наиме, на друштвеним мрежама наругао турској застави и тиме, како пишу турски таблоиди, угрозио суверенитет и територијални интегритет Турске, због чега је реаговао и председник државе.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ово није први пут да је глумац у скандалима. Јавност му је прво замерила што је на друштвеним мрежама објавио снимак на коме пуца из ватреног оружја. Већини је засметало и кад је о женама говорио као о нижим бићима које морају да се повинују мушкарцима.

Глумца је пријавио један од пријатеља на друштвеној мрежи, па је против глумца покренута истрага.

„Ово је Турска. Мој савет вам је да будете бескарактерни. Идите куд вас воде попут стада оваца. Чините све што можете ради властите користи. И покажите да сте узорни грађани тако што ћете ћутати. Истрага која се води против мене је мој проблем. Кад бисте властита размишљања и енергију усмерили на свој живот, водили бисте квалитетнији живот под том заставом. То је мој братски савет“, написао је Мехмет.

Због својих скандалозних изјава о улози жене и мушкарца у друштву, овај маркантни глумац често се налазио на насловним страницама многих, како турских, тако и светских таблоида.

Алакурт је рекао да је традиционалан мушкарац који од своје жене очекује да буде добра домаћица и да га увек дочека када долази кући, чак и у пола ноћи.

„Волим пристојне жене, невиних лица, такве ће ме увек привући. Жена треба бити одгојена и уљудна и, на неки начин, наивна“, рекао је раније за ИнМагазин.

Извор: Курир.рс