Србија

СКАНДАЛ ВЕКА НА СРПСКОЈ ТЕЛЕВИЗИЈИ! Емисија се завршила на страшан начин, водитељ направио незапамћен пропуст!

Фото: јутјуб

Уредништво телевизије Н1 направило је значајан и намеран пропуст.

Владимир Ђукановић, народни посланик и високи функционер СНС-а гостовао је на телевизији Н1 где је ушао у оштру полемику са директором ове телевизије Југославом Ћосићем

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ђукановић је питао Ћосића да објасни грађанима Србије зашто ова компанија већ четири године уназад послује са губитком

Емисија која је потом окачена на званични Јутјуб канал поменуте телевизије исечена је, а део који се односи на пословање телевизије чији је Ћосић директор програма – потпуно је избачен!

– Зашто вам фирма четири године уназад има толике губитке? У ЕУ би вас питали зашто имате толике губитке. Власник сте друге фирме, која са једним запосленим остварује плус, свака част – рекао је Ђукановић.

Не разумем, какво је то питање, па шта?! – упитао је збуњени Ћосић.

Седам и по милиона евра имате губитка за четири године. Како исплаћујете плате за 140 радника? Или избегавате да плаћате допринос за порез на добит. То би грађани волели да знају – казао је Ђукановић и додао:

Колико сте РЕМ-у платили накнаду? Како смете да имате политички програм ако сте страна телевизија? – упитао је народни посланик, а затим извадио пасош из џепа и рекао:

– Нисмо у Луксембургу, у Београду смо. Ви производите програм у Србији.

Ћосић је покушавао да се оправда, али му то није пошло за руком.

– Господине Ћосићу, боље да овде завршимо, немојте да се укопавате даље – закључио је Ђукановић.

Наш портал објавио је синоћ вест у којем је од речи до речи прекуцан разговор Ђукановића и Ћосића, а неколико минута након тога емисија је окачена на Јутјуб канал, али са избаченим спорним делом.

Ђукановић за портал Ало.рс каже да жели да верује да је у питању грешка уредништва, али нажалост то тешко да је могуће.

– Исечено је целих последњих пет минута који се тичу пословања његове фирме. То је стварно ван сваке памети. Тих пет минута исечено је као секиром, није чак пуштена ни Ћосићева одјава. Таква врста цензура није виђена у историји. На страну то што сам синоћ сазнао да је емисија емитивана у Словенији, а не у Београду – рекао је Ђукановић за Ало.рс и рекао да је срећа само што је доста људи гледало емисију и успело да дође до снимка у целини.

Извор: Ало