Србија

УБИЦА СЕ СМИЛОВАО: Он је једини преживео масакр у Јабуковцу!

Фото: Инстаграм принтскрин

Убица је тада убио Рају Казимировића (72), његову мајку Драгицу (93), сестру Љубинку Оприкић (76) и сестричину Драгану Јозељић (53).

Када је почињен масакр у кући Казимировића у Јабуковцу, убица је ипак оставио једно биће живо. Пас мешанац, црне и беле боје и даље чека власнике на прагу куће из које су сви побијени.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Син Раје Казимировића, Ненад, са имања је одвезао сву стоку, као и механизацију, тракторе и другу механизацију. А тужни „Џеки“ је остао. Лежи ту где су газде побијене. Осумњичени за убиства Давор Пернић (35) наводно је побегао баш због њега, при првом покушају пљачке.

Подсећамо, убица је тада убио Рају Казимировића (72), његову мајку Драгицу (93), сестру Љубинку Оприкић (76) и сестричину Драгану Јозељић (53).

Како је рекао у полицији осумњичени за убиства, поколебао га је лавеж пса, па је на оближњем потоку смишљао шта да ради и одлучио да крене у крвави пир.

Верује се да је Давор најпре убио три жене које је затекао на салашу Раје Казимировића и то пошто су оне одбиле да му открију где је сакривен новац.

Када се, на крају, на имању појавио и Раја, долазећи трактором, убица га је одмах ликвидирао.

Верује се да је убица у шуми чекао да се Раја удаљи од имања, како би од његове мајке изнудио новац, о чему и сведоче и опушци који су пронађени. Није очекивао да ће ту бити више жена.

Након убиства убица је извршио преметачину куће и однео већу суму новца, претпоставља се око 100.000 евра, док је део новца, око 10.000 евра, остао нетакнут.

Злочин се догодио 7. августа, али тела су пронађена тек два дана потом, када је један од комшија дошао код Раје да купи јагње.

Иначе, Раја је са својом мајком проводио лето на салашу, у неугледним условима, без струје, а имање је удаљено од остатка насеља.

Извор: Ало