Издвајамо Србија

РАДА ПОСЛЕ ОСАМ ГОДИНА ОТКРИЛА ШТА ЈОЈ ЈЕ САША ПОПОВИЋ УРАДИО: Данима сам очајна плакала!

Директор Гранда направио је велику грешку.

Певачица Рада Манојловић је, после осам година ћутања, решила да открије какву непријатност је доживела од првог човека продукције „Гранд“, Саше Поповића.

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ради су Филип МИлетић и Милош Рогановић понудили комплетан албум „Добродошао у клуб“. Међутим, она га није снимила, јер Саша Поповић није био за то, а управо он је у том периоду бирао песме за звезде „Гранда“.

Фолкерка је то тешко поднела, а детаље је испричала у емисији „Максимално опуштено“.

– Сви знају за Северинин албум где су „Бред Пит“, „Град без људи“, „Добродошао у клуб“. Цео тај албум сам снимила. Од свих тих песама постоје демо снимци које сам ја отпевала. Саша Поповић је тада још увек бирао песме за нас и онда је отишао код Аспиринаца у студио и рекао: „Мени није нешто ово…“. Нису се договорили. Ја сам плакала и била у депресији месец дана након тога – рекла је Рада, па открила како је то утицало на Поповића.

– После тога је Поповић скапирао да се дешавају нови трендови и промене у музици и онда је одустао од тога да нам бира песме. Видео је како сам ја одреаговала и какав је бум тај албум направио код Северине и рекао је: „Децо, ја то више не могу очигледно да препознам, нећу више да се мешам. Имате дозволу да сами бирате песме“ – рекла је Манојловићева и додала да су јој Милош и Филип надокнадили губитак овог албума тако што су јој направили хитове „Маракана“ и „Алкотест“.

 

Извор: srbijadanas.com