Свет

СТРАВИЧНО! Ево шта се заиста крије иза Грете и приче о климатским променама!

Сорошева марионета и активисткиња за борбу против климатских промена, 16-годишња девојчица Грета Танберг, прошле недеље је на самиту УН-а насрнула на светске лидере оптуживши их да нису учинили довољно да спрече климатске промене.

Њена порука је наишла на различите одговоре. Док су неки аплаудирали њеној храбрости да устане и говори у име своје генерације, други су колутали очима не верујући да ће аутистично дете бити употребљено као политичка фигура, прирастајући свету за срце, док заправо гуши било какву праву научну расправу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Истог дана када је Грета држала говор на самиту УН-а, у писму које је професор Гус Беркаут написао у име 500 научника и професионалаца и упутио генералном секретару УН-а Антонију Гутересу стоји: “Нема опасности од климатских промена.” У писму се говори да УН заснивају своју политику заштите животне средине на неисправним климатским моделима. Затражен је састанак како би се расправљало о том питању.

Проблем је што климатске промене нису последица околине. То је програм заснован на страху с циљем примене драконских прописа који су требали да доведу до безброј „зелених“ пореза и ограничења, уништења индустрије, елиминисања средње класе, прерасподеле богатства у земље трец́ег света и на крају до уништења економије, истовремено контролишући и микро-управљајући друштвом посредством Иницијатива за одрживи развој УН-а представљених у оквиру Агенде УН-а 2030. Баш као и Агенда 21 и 2000.-ти миленијумски развојни циљеви УН-а – Агенда 2030. продубљује стварање новог светског поретка.

“Без обзира да ли је наука о глобалном загревању лажна … климатске промене пружају највећу прилику за остваривање правде и једнакости у свету.” – Кристин Стјуарт, бивша канадска министарка животне средине

“Није ли једина нада планете да се индустријске цивилизације уруше? Није ли наша одговорност да то учинимо?” – Морис Стронг, оснивач УН-овог програма за животну средину

“Нова екологија” наше цивилизације … неизбежно ће имати вишеструке политичке последице. Можда ц́е најважнија од њих бити постепена промена статуса Уједињених нација. Неизбежно је да укључује неке аспекте светске владе. ” – Михаил Горбачов

Раније ове године, Александриа Окасио-Кортез, која је мистериозно гурнута на глобалну сцену, је изјавила “Свет ц́е нестати за 12 година уколико се не позабавимо климатским променама.”

Ово се односило на “Посебни извештај УН о глобалном загревању од 1,5 ° Ц” из 2018. у коме је речено да морамо да исправимо ствари до 2030. године. Једноставно се догађа да УН имају одговор на Агенду УН-а 2030. Какве су шансе? Проблем-реакција-решење.

Окасио-Кортез је затим предложила „Зелени нови договор“ који је садржао углавном недостижне и узнемирујуц́е циљеве, као што су уклањање фосилних горива за 10 година, ограничавање путовања ваздухом и потрошње меса, као и поновна расподела богатства и многи други социјалистички идеали, који би, многи оцењују, коштали три билиона долара.

Мало је вероватно да је то сама написала, јер у томе одзвања претходна доктрина УН-а о животној средини. Европски демократи сада предлажу своје зелене уговоре. Све ово је у складу са глобалистичком политиком УН-а.

“Регионализам мора да претходи глобализму. Предвиђамо повезани систем управљања преко локалних заједница, појединих држава, регионалних савеза па све до самих Уједињених нација.” – УН-ова Комисија за глобално управљање

“Нови договор је очигледно покушај постизања радничког социјализма и спречавања друштвеног колапса у Америци; он је изузетно сличан ‘политикама” и “плановима” руског експеримента. Американци не користе реч “социјализам”, али како га другачије можемо назвати? ” –Х.Г. Велс Нови светски поредак 1939

Коришћење деце за подстицање политичких планова није ништа ново. Идеја о прихватању социјализма / комунизма од стране данашње омладине и миленијалаца је веома распрострањена.

Грета се обраћала њима. Онима који су се купали у сотонској окултној поп култури од њиховог првог филма о Харију Потеру. Онима који су научили дарвинизам као чињеницу. Онима којима је речено да родна флуидност надмашује биолошки пол. Онима који не знају за злочине комунизма. Који су индоктринирани марксистичком / левичарском идеологијом која се учи у нашим системима јавног образовањла, контролисани путем корпоративних медија као и глобалистичким догађајима попут дана „WЕ“, закључује henrymakow.com

 

Извор: Webtribune.rs