Србија

УЖАС У БЕОГРАДУ! Мушкарац покушао да напаствује девојчицу! Само је рекао: “Сутра ћу се вратити да те силујем”, и урадио ово…

loading...

Полиција је ухапсила 21-годишњег Милоша М. због сумње да је пратио 16-годишњу ученицу другог разреда Треће београдске гимназије, ушао за њом у тоалет школе, затворио врата за собом, стао испред девојке и почео да је додирује по струку и задњици.

Затим је, како се сумња, почео да откопчава каиш својих панталона, али је тада преплашена девојка вриснула и успела да побегне до прве учионице где је све испричала професорки, која је одмах обавестила руководство школе о случају.

Манијак је запретио ученици да че се сутра вратити да је силује и успео је да побегне. Ипак, руководство школе одмах је пријавило случај полицији, а видео надзор у гимназији сликао је осумњиченог који је затим, у сарадњи са грађанима, препознат, идентификован и ухапшен.

Милошу М. одређено је задржавање до 48 сати по налогу вишег јавног тужилаштва. Након задржавања, биће приведен на саслушање надлежном тужилаштву. Истрага о овом случају је у току.

 

Извор: Srbijadanas.com/ Пинк.рс

Loading...
loading...
loading...