Издвајамо Србија

ВУЧИЋ: Рекао сам Малом да поцепа свој докторат!

Вучић је рекао да мисли да Мали “одлично ради свој посао” и “то је оно што га занима”, наводећи да јавне финансије Србије “никад у савременој историји” нису биле боље уређене

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је одлука о докторату министра Синише Малог донета под “политичко-физичкиим” притиском, али да се он “не клања политикатским одлукама” и да му је најважније што Мали “одлично ради свој посао”.

– Па видели сте као је онај студент од 31 године рекао да одлуке не би било да они нису упали у Рекотарат (Београдског универзитета), само их треба пажљиво слушати – рекао је Вучић у Новом Саду, после учешћа на Регионалном форуму младих лидера.

– Мали мора да плати и политичку цену, а видећемо шта и како у будућности и због тога што није умео добро да процени, а и због тога што – право да вам кажем: када сте могли пре три месеца да покажете целој Србији да вас баш брига и да поцепате тај докторат, тада то нисте урадили. Сада да га цепате бесмислено је и никаквог смисла нема – рекао је Вучић.

Вучић је рекао да мисли да Мали “одлично ради свој посао” и “то је оно што га занима”, наводећи да јавне финансије Србије “никад у савременој историји” нису биле боље уређене.

По његовим речима, “оваквим л лажним аферама” опозиција само руши свој рејтинг који је сада испод шест одсто.

– Жао ми је Синише. Видим да га је то много погодило, шта ћу му ја! Ја сам му одавно саветовао да то поцепа и да пред свима поново полаже и да напише нови рад, да позове све људе да чују. ‘Не, не ја сам се борио, много сам труда уложио’. И ево ти сад! – препричао је Вучић шта је говорио министру.

Извор: Еспресо

loading...
Loading...