Издвајамо Србија

ШАБАНОВ ВАНБРАЧНИ СИН НА САМРТИ? Тешко болестан: ТАТА, ЧЕКАЈ МЕ! НИСАМ ДОБРО!

Шабанов ванбрачни син Роберт је у тешкој финанцијској ситуацији, те има здравствених проблема које у јавност до сад није износио.

Ванбрачни син покојног Шабана Шаулића је наводно на самрти.

„Нисам добро. Тата чекај ме“, рекао је Роберт Шаулић (47), али није рекао од чега болује.

Роберт живи у Зрењанину, а комшије говоре да нема новца ни за храну, камоли за одговарајуће лекове. Истакли су да је Роберт, док је могао, чувао старе и болесне људе, који су му то платили.

„Никада Роберт није био сасвим здрав. Знамо се нас двојица годинама, често смо радили заједно на грађевини. Вредан је он момак, али има епилепсију. Њему често уме да позли док ради тешке физичке послове, па га комшије онда одведу у болницу. Причају да му је последњи пут када је добио напад било баш лоше, јер уопште не пије терапију која му је преписана. Често уме да бунца и да говори неповезане ствари. У комшилуку се прича да је баш болестан, али он то покушава да сакрије. Каже да једва чека да буде са оцем на оном свету кад није могао на овом. Мајка води свој живот и никога није брига за њега“, рекао је извор, а преносе београдски медији писање Света.

„Можда сам ја одувек био чудан и свом оцу и својој мајци и нека ми је лоше, ја ћу сам изаћи на крај с тим. Не треба ми ни динар! Нећу тражити ништа од Гоце, Илде, Санеле и Михајла, па нека умрем. Не бих се бунио ни да ми нешто дају, али им сам никад не бих тражио. Нисам обавештен ни о оставинској расправи, одустао сам од тога“, рекао је и додаје:

„Кад ми отац за живота није пружио љубав и пажњу, а ни основне ствари, не треба ми сада ништа кад га више нема. Можда је он хтео. Није ни мени лако, у последње време не радим, нисам баш доброг здравља, а и нема посла. Живим са човеком који је слеп, водим рачуна о њему и не бих могао никад да га оставим“, завршава Роберт.

Извор: Курир.рс/Свет