Србија

МАЛЧАНСКИ БЕРБЕРИН УЋУТКАН У ЋЕЛИЈИ: Звер једе, спава а посебно се плаши овога…

Фото: Јутјуб Masan Lekic Official

Нинослав Јовановић (46), звани Малчански Берберин, који је на саслушању у нишком Вишем тужилаштву признао да је отео и злостављао Монику Каримановић (12), у притвору је миран као бубица.

Како сазнајемо, Јовановић се налази у КПЗ Ниш у ћелији са још једним притвореником, а стражари непрестано мотре на њега.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Иако је тражио да буде сам у ћелији, јер се плаши да ће га други притвореници малтретирати, тући или злостављати на неки други начин, њему то наравно није испуњено. Тренутно има цимера у ћелији, са којим се лепо слаже. Ипак, имајући у виду тежину злочина који је он починио, стражари чешће мотре на њега – каже наш извор упућен у случај и додаје да се монструм од хапшења понаша сасвим хладно, сталожено и не делује узнемирено.

– Изгледа као неко ко се не каје и као неко ко сматра да није починио ништа лоше. Он не одбија храну, једе редовно, спава нормално и нема посебне захтеве. Због повреде скочног зглоба му је стављена лонгета, па се спорије креће.

Током шетње, на које има право, углавном је покуњен, хода спуштене главе – објашњава наш извор и додаје да је Малчански Беберин јуче за ручак, као и остали, имао ђувеч са месом, док је за доручак јео 120 грама сухомеснатих производа, кајгану и неки прилог.

Према речима нашег извора, Малчански Берберин се по доласку у притвор повремено жали на болове у глави, али није желео да иде код лекара.

– Повреду на глави му је задала Моника циглом, покушавајући да се одбрани од њега. Он је одмах после хапшења прегледан у КЦ Ниш и тада су му саниране повреде и стављена му је лонгета на ногу – каже саговорник.

Према његовим речима, очигледно је да је Јовановић изузетно дрзак, али да осећа дозу страха од полиције и стражара, као и других притвореника.

– Њему се у погледу види страх од униформе. Малтене погледом моли да га не бију – каже саговорник и додаје да Малчански Берберин храброст и моћ показује само над слабијима од себе.

Моникина мајка

Ускоро ћемо кући, све ћемо преболети

Александра Каримановић, Моникина мајка, каже да очекује да ће њена ћерка ускоро бити отпуштена из болнице.

– Моја Моника је преживела страхоту, а ми смо се осећали немоћно. Сада када је са нама, пресрећни смо и једва чекамо да дође кући, да се врати нормалном животу. Гледаћемо да што пре заборави тежак период и да што пре преболи све – каже Александра и додаје да су лекари непрекидно уз Монику, као и она и да има сву неопходну негу и подршку.

Подсетимо, Нинослава Јовановића породица не жели да посећује, само су му донели чисту гардеробу и обућу да не би био го.

– Одећа у којој је ухапшен однета је на вештачење, па су полицајци молили његовог оца да му донесе нешто да обуче. Човек је донео гардеробу, али сина не жели да види – додаје извор.

Нинослав Јовановић могао би да буде прва особа у Србији која ће бити осуђена на доживотни затвор, и то на основу Тијаниног закона, који је ступио на снагу 1. децембра 2019. године.

Извор: Курир.рс/Марко Смиљковић