Србија

ПОЗНАТИ МУЗИЧАР ЈОЈ ЗГАЗИО МАЈКУ И ПОЛОМИО ОБЕ НОГЕ? Кукала и јецала а сад је добила одговор (ВИДЕО)

Фото: Јутјуб

Музичар Марко Марковић, син Бобана Марковића, доживео је велику драму пошто се путем друштвених мрежа проширио снимак уплакане Сање Еминовић која тврди да јој је он „колима згазио мајку и поломио јој обе ноге“. Сања и Марко својевремено су живели у ванбрачној заједници и имају дете. Она га, пак, у снимку прозива бившим супругом, а на његов рачун изрекла је и низ гадости и увреда.

Из тог разлога, контактирали смо Марка који је због читаве ситуације под великим стресом.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Људи, мој бивши супруг, монструм Марко Марковић… колима ми је згазио мајку! Поломио јој је обе ноге! Ево је моја мајка у Хитној помоћи, унаказио ми је мајку, људи, то је монструм! На пролазу ми је згазио мајку, тај кретен, тај никакав човек! Има ли за њега закона, кажите ми, има ли?“ плакала је и урлала Сања на снимку који кружи друштвеним мрежама.

Музичар је рекао како то што она тврди није истина те да за све има и доказе.

„(То је) Немоћ мајке мог детета да на цивилизован начин прихвати чињеницу да не могу да живим са њом, јер ми је угрозила професионалну каријеру, односе са породицом, моје психичко и физичко здравље. Резултирало је манипулацијом видео садржаја снимљеног незаконито у колима Хитне помоћи. Сања Еминовић је мајка мога детета и мислим да о овоме и другим немилим стварима треба да се говори у Центру за социјални рад, полицији и суду. Друштвене мреже нису место за решавање овако озбиљних проблема“, изјавио је Марко, који се, како нам је рекао, много ружно осећа због свега, и никако не би приватне проблеме решавао јавно, посебно не са мајком свог детета.

Страшна ситуација догодила се када се враћао из Центра за социјални рад.

„10. јануара 2020. године при повратку из Центра за социјални рад, на пут ми је излетела Сања Еминовић и њена мајка, јер су ми препознале ауто. Само сам их одједном уочио испред мог аута на само 2 метара испред мене. Ја нисам имао времена ни да закочим. Покушао сам да их избегнем и у том покушају сам једном страном аута нажалост закачио Сањину мајку. Отишао сам одмах у станицу полиције, 50 метара од места незгоде. Хвала Богу сви су добро“, рекао нам је он, који је одмах пријавио надлежнима све што се догодило.

„Моја изјава постоји у полицији, јавне камере су снимиле догађај. Ја не бежим од одговорности. Са Сањом Еминовић водим више судских спорова. После пар година манипулације и малтретирања са њене стране прекинуо сам сваки контакт са њом прошле године. Својим поступцима је нарушила углед моје породице. Она је мајка мог детета и не желим да износим ‘прљав веш’ у јавност. Верујем у институције и истину. Свако треба да ради свој посао, ја сам ту и спреман сам да разговарам са свима. Ја нисам монструм, нисам наркоман, нисам алхохоличар. Никоме нисам поломио обе ноге, као што ме је оклеветала и објавила Сања у лажном видео снимку. Ја нисам, као што сам већ и навео, човек који решава проблеме на друственим мрежама, већ у надлежним институцијама које су задужене за то. Из тог разлога се нисам огласавао преко друштвених мрежа. Сви смо исти пред законом као и пред Богом“, зкључио је Марко Марковић.

Извор: Курир.рс, М.Г