Свет

ВАНЕСА БРАЈАНТ СЕ ОГЛАСИЛА ПРВИ ПУТ ПОСЛЕ ВЕЛИКЕ ТРАГЕДИЈЕ: Њене речи након смрти Кобија и ћерке ломе душу

Први пут после трагичног догађаја огласила се Ванеса Брајант, која је у подугачком писму јавности написла речи од којих се ломе и најтврђа срца.

Удовица Кобија Брајанта која је у хеликоптерској несрећи поред супруга изгубила и ћерку Ђијану неколико дана после трагедије смогла је снаге да се обрати целом свету.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Писмо вам преносимо у целости:

„Девојке и ја желимо да се захвалимо милионима који су показали подршку и љубав у овом ужасном времену. Хвала свима на вашим молитвама. Дефинитивно су нам потребне. Потпуно смо уништене због изненадног губитка мог дивног супруга Кобија, дивног оца наше деце и моје дивне слатке Ђијане и дивне сестре Наталије, Бјанке и Капри. Утучени смо и због породица које су изгубиле своје вољене у недељу и делимо њихову тугу. Нема речи којима се може описати бол. Теши ме што знам да су Коби и Ђиђи знали колико су били вољени. Невероватно смо благословени да смо их имали у нашим животима. Волела бих да су са нама заувек. Нисам сигурна шта наши животи носе после, и немогуће је замислити живот без њих. Међутим будићемо се сваког дана, покушавајући да гурамо јер нам Коби и Ђиђи осветљавају пут. Наша љубав је бескрајна и немерљива. Хвала што делите своју радост, тугу и подршку са нама“, написала је Ванеса Брајант на Инстаграму.

 

Извор: Курир спорт