Свет

СТРАВИЧНО! Тинејџерка настрадала док се туширала: Мајка затекла језиву сцену!

Фото: Јутјуб

Француска тинејџерка по имену Тифани преминула је од струјног удара након што јој је мобилни телефон упао у каду док се купала.

Петнаестогодишња тинејџерка се купала у свом дому у Марсеју када се догодила трагедија у недељу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према писању француских медија, смрт девојчице изазвала је „талас жалости“на друштвеним мрежама.

Прошлог септембра иста судбина задесила је Рускињу Евгенију Шулатијев, 26-годишњу рачуновођу која је умрла на лицу места кад јој је мобилни телефон који је пунила упао у каду. Њено тело пронашла је њена мама Вера.

Трагична смрт Евгеније била је последња у низу сличних трагедија у земљи, укључујући десетогодишњу девојчицу која је у августу преминула након што је у каду упао телефон који је пунила.

У јуну, 26-годишња Лилија Новикова доживела је струјни удар у свом купатилу у Москви. Тело Лилије, коју су у Русији називали „најлепшим играчем покера“, пронађено је након што њени родитељи нису могли да ступе у контакт са њом, па су послали комшију да провери шта се дешава.

Прошлог новембра 13-годишња девојчица у Амстердаму доживела је дубоке опекотине након што ју је ударила струја када јој ј емобилни телефон прикачен на пуњач упао у каду.

Девојка из Холандије вриснула је од бола након што јој се телефон запалио у води, због чега је њена мајка потрчала у купатило и извукла је из воде.

Извор: Блиц.рс