loading...
Србија

ВУЧИЋ: Снимићу спот у коме ће се 100 пута чути – ВУЧИЋУ, ПЕДЕРУ – да мало помогнем овима што само знају да мрзе!

Каже и да авион у којем је сниман спот није функционалан, већ стари и да је снимање коштало између 100 и 400 евра, док, наводи, други председнички кандидати троше дневно 20.000 или 40.000 евра, а да их нико ништа не пита.
СНС је у кампањи потрошио “готово ништа”, а део продукције ће платити када се распишу избори, каже Вучић.
– И никоме нећемо да останемо дужни на било који начин. Проверавам приче да једној телевизији није нешто плаћено, јер сам познат по томе да никада не каснимо – рекао је Вучић.

Коментаришући критике из опозиције на рачун његовог предизборног спота, премијер је рекао:
– У том споту је јасна порука да би кохабитација била погубна за наше друштво. А то је био циљ неких моћника са стране, да поделе Србију, да би кроз тај сукоб могли да ослабе Србију и да је дестабилизују. Ја у томе нећу да учествујем јер мислим да је рушење стабилности злочин – поручио је Вучић.

Премијер је додао да ни мало није фасциниран мржњом према њему коју гаје кандидати ДОС за председника Србије. Он је нагласио да у њиховим досадашњим иступима није чуо никакав програм, ниједну идеју шта би требало да ураде за Србију, већ само голу мржњу према њему.

– Ево открићу вам! Припремам спот у коме ће сто пута бити поновљено оно “Вучићу, педеру”, и тај ћемо спот највише емитовати! Да уживају, да могу да вичу цео дан… да би видели какве су им интелектуалне могућности и програмски капацитети, али и да мало помогнем овима што ништа друго не знају осим да мрзе – поручио је Вучић.

Како је рекао, у Врбас је дошао, каже, због реконструкције школе, која је важна као и свака београдска школа, и треба да има исте, ако не и боље услове за наставу:

– Мора да се води рачуна о читавој Србији и сваком њеном појединцу и посебно о будућности деце – приметио је председник српске владе.

Извор: Informer.rs
loading...