Србија

У ПОЛИЦИЈИ СЕ ОРИО ВРИСАК МАЈКЕ КАД ЈЕ САЗНАЛА ШТА СЕ ДЕСИЛО: После три месеца потраге пронађен Саша Костић

Фото: Фејсбук принтскрин

Беживотно тело Саше Костића (33) из Београда пронађено је јуче после три месеца потраге у Дунаву код Панчевачког моста, потврдила је за наш портал његова мајка Светлана.

– Јуче су нам јавили тужну вест. Прво су ме звали четири, пет пута, да питају које цигаре пуши, шта је имао на себи, који телефон… Ја сам им рекла све што сам знала. Онда су контактирали млађег сина да потврди моје речи. Рекли су нам да дођемо у полицијску станицу иако сам их ја молила да ми одмах кажу о чему се ради – рекла је за „Блиц“ Светлана Костић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како каже, узрок смрти њеног сина још није позната јер је тело тек послато на обдукцију.

– Идентификовали су га по документима, пошто је тело било непрепознатљиво. Послато је на обдукцију, узели су му крв и зуб, а онда су дошли да од мене и мужа да узму брис да упореде ДНК – тужним гласом објашњава мајка после три месеца неизвесности.

Подсетимо, Саша Костиће (33) који је пре два месеца нестао након што је завршио смену у месари на Душановцу. Све је било уобичајено тог дана, изашао је с посла, а онда – нестао без трага. Иза себе је оставио двоје малолетне деце, а кобног дана требало је да крене у Чачак где су ћерке живеле са мајком, будући да су он и супруга већ неко време разведени.

Извор: Блиц