loading...
Србија

ВУЧИЋ ЗАПУШИО УСТА КУРТИЈУ У МИНХЕНУ! Шта си умислио ти? Аљбин занемео после ових речи

Фото: Јутјуб

МИНХЕН – Како Курир ексклузивно сазнаје, током округлог стола о Западном Балкану, који се данас одржава у Минхену, председник Србије Александар Вучић је уништио и ућуткао Аљбина Куртија.

Курти је почео да критикују споразум Мини шенген и поновио бесмислице о о томе “како Србију треба ослободити Косова” и како ће они увести реципрочне мере, на шта му је председник Србије одговорио:

– Не можете да вређате Србију јер мислите да сте велика звезда. Не представљате државу. Пола света, ћланица Уједињених нација није вас признало, а ако причамо о територији чак и више. Ако наставите са увредама, ок је. Ми ћемо урадити све да се одржи мир и стабилност, нећете нас испровоцирати. Понижавањем наших напора око Мини шенгена, ја вас не разумем. Али то је за вас велики изазов, ако мислте да глумите важног типа – поручио је Вучић самозваном премијеру.

Курти се више није ни јавио за реч, а Вучић му је додао:

Ако мислите о мерама реципроцитета онда прочитајте Бриселски споразум. Ту пише да морате да формирате Заједницу српских општина. То вам је једина обавеза била и ниста нисте урадили – рекао му је српски председник, након чега је Курти није прозборио ни реч.

Извор: Курир.рс

loading...