Србија

СИТУАЦИЈА СЕ ОТЕЛА КОНТРОЛИ: Јаук усред Националног дневника! Водитељка није могла да се обузда, потекле и сузе!?

Водитељка није била спремна на оно што ће се догодити…

Водитељка Нина Радуловић у разговору са медијима открила да је више пута била на ивици суза док је водила Национални дневник.

Нину већ годинама гледамо на малим екранима у различитим форматима, а она сада открива који јој је било најтеже да ради и због чега.

– Дефинитивно “Путевима шампиона”, коју последњих шест месеци паралелно са Националним дневником водим на Арена ТВ са Декијем Пантелићем. Продукционо и логистички најзахтевнији пројекат. У свакој епизоди обилазимо један европски град, односно фудбалски клуб који учествује у Лиги шампиона. Поред репортаже о граду и клубу, разговарамо и са нашим фудбалерима који су играли за тај тим. Путовања су дивна, али ми их проводимо радно, јер непрекидно снимамо, понављамо по много пута како бисмо снимили идеалан кадар, имамо условности у виду временских неприлика, али и ограничења клубова. Ипак, епилог је емисија у форми коју нико досад није радио.

Како каже дешава се да у програму уживо често добије напад смеха или буде на ивици суза:

– Десило се да једном приликом колега, док сам читала најаву за прилог у Националном дневнику, запне за кабл иза камере и падне, али ни то не би било смешно да тај пад није пратио и његов искрени коментар и јаук. Нисам могла да се обуздам до краја Националног дневника, тако да сам остале вести прочитала уз врпољење и смешкање. На ивици суза будем сваки пут када су тема деца, било да су напуштена, повређена или болесна. Тада увек помислим на то колико сам срећна и захвална драгом Богу што имам дивну породицу.

Извор: Блиц

loading...
Loading...