Србија

СИТУАЦИЈА СЕ ОТЕЛА КОНТРОЛИ: Јаук усред Националног дневника! Водитељка није могла да се обузда, потекле и сузе!?

Водитељка није била спремна на оно што ће се догодити…

Водитељка Нина Радуловић у разговору са медијима открила да је више пута била на ивици суза док је водила Национални дневник.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Нину већ годинама гледамо на малим екранима у различитим форматима, а она сада открива који јој је било најтеже да ради и због чега.

– Дефинитивно “Путевима шампиона”, коју последњих шест месеци паралелно са Националним дневником водим на Арена ТВ са Декијем Пантелићем. Продукционо и логистички најзахтевнији пројекат. У свакој епизоди обилазимо један европски град, односно фудбалски клуб који учествује у Лиги шампиона. Поред репортаже о граду и клубу, разговарамо и са нашим фудбалерима који су играли за тај тим. Путовања су дивна, али ми их проводимо радно, јер непрекидно снимамо, понављамо по много пута како бисмо снимили идеалан кадар, имамо условности у виду временских неприлика, али и ограничења клубова. Ипак, епилог је емисија у форми коју нико досад није радио.

Како каже дешава се да у програму уживо често добије напад смеха или буде на ивици суза:

– Десило се да једном приликом колега, док сам читала најаву за прилог у Националном дневнику, запне за кабл иза камере и падне, али ни то не би било смешно да тај пад није пратио и његов искрени коментар и јаук. Нисам могла да се обуздам до краја Националног дневника, тако да сам остале вести прочитала уз врпољење и смешкање. На ивици суза будем сваки пут када су тема деца, било да су напуштена, повређена или болесна. Тада увек помислим на то колико сам срећна и захвална драгом Богу што имам дивну породицу.

Извор: Блиц