Србија

СВАКИ МУШКАРАЦ БИ ПОЖЕЛЕО ДА ГА ПРИВЕДЕ ЦЕЦА: Полицајку из Ваљева прати скоро 50.000 људи, ЗАПАЛИЛА ЈЕ ИНСТАГРАМ (ФОТО)

Фото: Инстаграм принтскрин

Припадници војске, полиције, као и специјалних снага, све чешће почињу да прате трендове, те се на Инстаграму може видети велики број њихових фотографија. Да и Србија иде у корак са временом, доказ је млада полицајка из Ваљева, која је дословно запалила Инстаграм својим фотографијама.

Светлана Обрадовић – Цеца, припадница МУП-а из Ваљева, једна је од ретких полицајки коју на Инстаграму прати велики број пратилаца. Иако се често слика у униформи, прави разлог зашто 43 хиљаде људи редовно прати њен профил јесте њена лепа и атрактивна спољашност.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Цеца на овој друштвеној мрежи редовно поставља фотографије из изласка, са посла и са тренинга.

Судећи по великом броју коментара испод слика, али и по лајковима на објавама, мушкарцима изгледа не смета много чињеница да се она подједнако добо сналази како у рингу, тако и у сложеним акцијама полиције, али и у клубовима.

Управо њене слике из изласка или са одмора маме велику пажњу, али верујемо да мушкарцима мало задрхте руке када виде како спарингује или у пуној опреми.

Питање је како криминалци реагују на њу, односно, да ли се мање опиру услед њеног шарма, те нема потребе за неким мало стриктнијим интервенцијама приликом хапшења.

Извор: Блиц