Регион

СТРАВИЧНА ТРАГЕДИЈА! Девојчица (13) пала са балкона зграде! Пролазници пронашли беживотно тело!

Тринаестогодишња девојчица погинула је када је пала с балкона солитера у улици Краља Твртка у Новом Травнику. Незапамћена трагедија догодила се јуче ујутру, а тело детета пронашли су случајни пролазници и обавестили полицију. Према незваничним информацијама, претпоставља се да се дете вероватно оклизнуло и пало, али у полицији нису могли да откривају детаље.

Извор близак истрази је рекао да, према досадашњим информацијама, нема елемената кривичног дела и не ради се о убиству.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Истражује се како је дошло до несрећног пада девојчице и шта се заиста десило. За сада ништа не указује да је реч о кривичном дјелу. Све се мора проверити како би тачно било познато да ли се дете оклизнуло и случајно пало или се из дечје радозналости или због неког другог разлога попело на балкон па је дошло до трагедије – испричао је овај извор близак истрази.

– Припадници Полицијске управе Травник су у 6.10 обавештени да је испред зграде у Новом Травнику пронађено тело детета. Обавештено је и Тужилаштво Средњобосанског кантона – рекао је портпарол МУП СБК Хасан Хоџић.

Истакао је да се истрага о овом случају води под надзором Кантоналног тужилаштва и да не може да открива детаље.

У Тужилаштву су рекли да је дежурни тужилац наложио обдукцију тела страдалог детета и друге истражне радње те да за сада не могу да откривају више информација.

– Случај још није оквалификован, јер немамо довољно података и не можемо да кажемо ради ли се о несрећном случају. Све указује да у овом случају нема кривичног дела, али тек када прикупимо неопходне информације, саопштићемо шта се и како десило – рекли су у тужилаштву не наводећи детаље.

Ова трагедија шокирала је мјештане Новог Травника и оковала тугом све становнике солитера у којем је живела дјевочица, пише Глас Српске.

 

Извор: Блиц.рс