Занимљивости

„НЕПРИЈАТНО ЗА ПОГЛЕДАТИ!“ Снимак оца и ћерке згрозио Твитер (ВИДЕО)

Фото: Твитер принтскрин

Иако је овај вид забаве био популаран и пре пандемије корона вируса, чини се да је рекреирање старих фотографија одлично послужило као убијање доколице у изолацији. Најчешће су то фотографије из детињства на којима су браћа и сестре, па је увек интересантно направити истоветну фотографију неколико година касније.

Такође, један отац и његова ћерка у томе нису видели ништа лоше, па су покушали да рекреирају фотографију на којој ћерка спава на очевим грудима и цео процес снимили за Тик Ток видео. Обучен исто као и на фотографији из прошлости, отац је легао на кревет, па се у кадру појавила и ћерка, а затим је уследила непријатна сцена која је запала за око твитерашима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Неки нису били чак ни у стању да коментаришу видео, па су стављали гифове који сугеришу како се осећају, други су покушавали да се праве као да га нису ни погледали, док су трећи писали како сматрају да је то болесно и колико им је непријатно.

На крају, иако су у центар пажње дошли ненамерно и изазвали овакве реакције, сигурно су се и добро забавили и добили своју фотографију – годинама касније.

Извор: Блиц